Τwitter: Διαμάχη Μπάιντεν – Μπέζου για τον πληθωρισμό (Photos)

Μια δημοσίευση στο Twitter από τον Τζο Μπάιντεν αναφορικά με μία «πρόταση» για την πάταξη του πληθωρισμού, πυροδότησε την αντίδραση του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Μπάιντεν έγραψε στο Twitter: «Θέλετε να μειώσετε τον πληθωρισμό; Ας βεβαιωθούμε ότι οι πιο πλούσιες εταιρείες θα πληρώσουν το μερίδιο τους».

dir="ltr">You want to bring down inflation?

Let’s make sure the wealthiest corporations pay their fair share.

— Joe Biden (@JoeBiden) May 13, 2022

«Η νεοσυσταθείσα Επιτροπή Παραπληροφόρησης θα πρέπει να επανεξετάσει αυτό το tweet ή ίσως χρειαστεί να σχηματίσει ένα νέο συμβούλιο Non Sequitur. Η αύξηση των εταιρικών φόρων είναι καλό να συζητηθεί. Ο περιορισμός του πληθωρισμού είναι κρίσιμος να συζητηθεί. Το να τα συνδυάσεις είναι απλώς λάθος κατεύθυνση», απάντησε ο Μπέζος.

The newly created Disinformation Board should review this tweet, or maybe they need to form a new Non Sequitur Board instead. Raising corp taxes is fine to discuss. Taming inflation is critical to discuss. Mushing them together is just misdirection. https://t.co/ye4XiNNc2v

— Jeff Bezos (@JeffBezos) May 14, 2022

Αξίζει να σημειωθεί πως η Amazon δεν πλήρωσε ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος το 2017 και το 2018. Αν και ο Μπάιντεν δεν κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Amazon σε αυτό το tweet, έχει επικρίνει στο παρελθόν το φορολογικό ιστορικό της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Τσαβούσογλου: «Ο λαός μας δεν θέλει τη Σουηδία και τη Φινλανδία στο ΝΑΤΟ»

Ουκρανία: Η Τουρκία έχει προτείνει να αναλάβει την μεταφορά των τραυματισμένων μαχητών από το Azovstal (Video)

Φινλανδία: Η Ρωσία σταμάτησε να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στη χώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Τwitter, Διαμάχη Μπάιντεν, Μπέζο, Photos,twitter, diamachi bainten, bezo, Photos