Τραμπ: Aν χάσω θα είναι γιατί οι εκλογές θα είναι στημένες

ΚΟΣΜΟΣ

Παρόλο που οι εκλογές στις ΗΠΑ είναι σε περισσότερο από 3 μήνες, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αρχίσει να κάνει τις προβλέψεις του, επιβεβαιώνοντας στους υποστηρικτές του ότι αν χάσει θα είναι επειδή οι εκλογές ήταν στημένες.

«Φοβάμαι ότι οι εκλογές θα είναι στημένες», είπε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος

για την Προεδρία σε μια ομιλία του στο Κολούμπους του Οχάιο.

Οι ισχυρισμοί αυτοί του Τραμπ θυμίζουν τις κατηγορίες που είχε κάνει για «νοθευμένο αποτέλεσμα» στην πολιτεία της Αϊόβα, όπου έχασε από τον τότε αντίπαλό του για το χρίσμα, Ted Cruz.

.@realDonaldTrump on general election: "I'm afraid the election's going to be rigged." https://t.co/kWyyUU03lX

ABC News Politics (@ABCPolitics) 1 August 2016

Συνέχισε τους ισχυρισμούς ότι οι εκλογές για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ήταν στημένες παρόλο που κέρδισε στις περισσότερες πολιτείες.

Τελικά ξεπέρασε το… ανίκητο και ανυπέρβλητο «στημένο» σύστημα όταν κέρδισε το χρίσμα.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών για το χρίσμα του κόμματος ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι ακούει «όλο και περισσότερο» ότι οι εκλογές της 8 Νοεμβρίου θα νοθευτούν.

Από ότι φαίνεται ο μεγιστάνας από την Νέα Υόρκη προετοιμάζει το κλίμα, ώστε να ξέρει ο κόσμος τι θα ακούσει σε περίπτωση που χάσει από την Χίλαρι Κλίντον – κάτι που θα τον κάνει τον πρώτο υποψήφιο πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ που θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

Όταν ο Μπάρακ Ομπάμα κέρδισε τον Μιτ Ρόμνι το 2012, ο Τραμπ είχε καταφύγει και πάλι στο Twitter για να υποστηρίξει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν νοθευμένο.

«Η εκλογική διαδικασία είναι μια καταστροφή για την δημοκρατία» δήλωσε σε μια σειρά από tweets το 2012. «Αυτές οι εκλογές είναι μια απόλυτη απάτη και παρωδία. Δεν έχουμε δημοκρατία».

ΤραμπΝτόναντλεκλογέςστημένεςΑνχάσωHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα