Το ξέσπασμα της αδελφής δολοφονημένης ηθοποιού: Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τη Σάρον Τέιτ!

ΚΟΣΜΟΣ

Την ώρα που ο Κουέντιν Ταραντίνο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τζένιφερ Λόρενς και τη Μάργκοτ Ρόμπι για το ποια θα υποδυθεί την Σάρον Τέιτ στη νέα ταινία που ετοιμάζει, η αδελφή της αδικοχαμένης Σάρον είναι έξαλλη. Και ο λόγος είναι ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να παίξει η Λόρενς τον ρόλο της αδελφής της.

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης ετοιμάζει ταινία σχετικά με τη δολοφονία της εντυπωσιακής Σάρον Τέιτ και άλλων τεσσάρων ανθρώπων από τον Τσαρλς Μάνσον

το 1969. Τότε η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς η Τέιτ ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι και οκτώ μηνών έγκυος.

Η αδελφή της, Ντέμπρα, η οποία είναι και κληρονόμος των πνευματικών δικαιωμάτων της Τέιτ, δεν θέλει ούτε να ακούσει το όνομα της Τζένιφερ Λόρενς. «Δεν είναι αρκετά όμορφη για να υποδυθεί την αδελφή μου. Η επιλογή μου για τον ρόλο της Σάρον θα ήταν η Μάργκοτ Ρόμπι γιατί είναι πολύ όμορφη και έχει τον ίδιο αέρα που είχε και η Σάρον», ανέφερε σε δηλώσεις της στο Tmz.

Κατά τη γνώμη της, θα έπρεπε να τη συμβουλευτεί ο Ταραντίνο για το πώς σκοπεύει να απεικονίσει την Σάρον Τέιτ στην ταινία του, ώστε να είναι όλα σωστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολυαναμενόμενη ταινία, θα συμπρωταγωνιστεί και ο Μπραντ Πιτ.

Σάρον ΤέιτΤζένιφερ ΛόρενςΜάργκοτ ΡόμπιταινίαΚουέντιν ΤαραντίνοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα