Το συγκλονιστικό «αντίο» του Αλέξανδρου Βέλιου στους συνεργάτες του, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου (Video)

MEDIA

«Οι λιγοστές δυνάμεις μου δεν μου επέτρεψαν να περάσω από το κανάλι και να αποχαιρετίσω όλους του φίλους και συνεργάτες με τους οποίους συμπορευθήκαμε.» λέει στο στερνό του αντίο, που συγκλονίζει, ο Αλέξανδρος Βέλιος.

Σε ένα βίντεο ενός λεπτού και 33 δευτερολέπτων ο Αλέξανδρος Βέλιος δεν ξεχνάει τους φίλους και συνεργάτες του στο κανάλι όπου συνεργαζόταν, και τους απευθύνει ένα στερνό αντίο, από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Με φωνή που τρέμει και δυσκολεύεται να βγει, αλλά με αξιοπρέπεια που ξεχειλίζει ο δημοσιογράφος λέει: «Οι λιγοστές δυνάμεις μου δεν μου επέτρεψαν

να περάσω από το κανάλι και να χαιρετίσω και να αποχαιρετίσω όλους του φίλους και συνεργάτες με τους οποίους συμπορευθήκαμε.

Χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Παπαγιάννη που με φιλοξενούσε στο δελτίο ειδήσεων. Αλλά το μεγάλο ευχαριστώ αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους του καναλιού μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Και ίσως πάνω από όλα χρωστώ ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους χιλιάδες θεατές που μου χάρισαν τη στήριξη, την εμπιστοσύνη, την αγάπη τους.

Σας ευχαριστώ, σας αποχαιρετώ και να με θυμάστε και να με κρατάτε ζωντανό στη μνήμη σας».

Βέλιοςευθανασίακαρκίνοςαντίο ΒέλιουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα