Το μετάνιωσε ο Τραμπ; Δεν δωρίζει τον μισθό του

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί μετά τον εκλογικό του θρίαμβο να υποστήριξε πως δεν πρόκειται να δεχθεί τον μισθό του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο, φαίνεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ τα «μαζεύει» καθότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δώσει στη δημοσιότητα το έγγραφο το οποίο αποδεικνύει πως δωρίζει τον μισθό του σε φιλανθρωπίες.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μέχρι στιγμής ο Λευκός Οίκος, το γραφείο προσωπικού, και το υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν καταφέρει να δώσουν απτές αποδείξεις

για το αν ο Τραμπ λαμβάνει τον μισθό των 400.000 δολαρίων.

Αν ο Τραμπ πληρώνεται κανονικά θα πρέπει να έχει λάβει την πρώτη επιταγή των 33.333 δολαρίων τον Ιανουάριο, με την επόμενη πληρωμή να πρόκειται να γίνει στις 20 Μαρτίου. Όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ, αν ο Τραμπ έδινε τα χρήματα αυτά σε φιλανθρωπίες, θα έπρεπε να έχουν ήδη κατατεθεί στο αρμόδιο γραφείο του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Independent, μέχρι στιγμής, κανένας από τους αρμόδιους με τους οποίους έχει επικοινωνήσει δεν έχει σχολιάσει το γεγονός.
Να σημειωθεί πως υπολογίζεται ότι η ετήσια αμοιβή των 400.000 δολαρίων που ο Ντόναλντ Τραμπ δικαιούται ως Πρόεδρος των ΗΠΑ αντιστοιχεί στο 0.01% της συνολικής του περιουσίας.

ΗΠΑΝτόναλντ ΤραμπαμοιβήμισθόςφιλανθρωπίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα