Το «κοριτσάκι από τη Συρία, που φοβήθηκε τον φακό» αγνοείται…

ΚΟΣΜΟΣ

Το κοριτσάκι που ράγισε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του όπου «παραδίνεται» επειδή νόμισε ότι ο φωτογραφικός φακός ήταν όπλο, πλέον αγνοείται…

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η τετράχρονη Hudea, την οποία φωτογράφησε ο Osman Sagirli, στο στρατόπεδο προσφύγων Άτμε, 10 χλμ. από τα τουρκικά σύνοερα, ζούσε εκεί με τη μητέρα της και τα τρία της αδέλφια από το 2012, όταν σκοτώθηκε ο πατέρας της.

Πριν από δύο

εβδομάδες όμως, η οικογένεια μετακινήθηκε προς το νότο, προς την πόλη Ιντλίμπ, η οποία έπεσε στα χέρια της Αλ Νούστρα, «θυγατρικής» της Αλ Κάιντα.

Η Αλ Νούστρα δήλωσε αποφασισμένη να επιβάλλει το νόμο της Σαρία στην περιοχή και ήδη έχει αρχίσει να καταστρέφει ό,τι θεωρεί αντίθετο προς το νόμο του Ισλάμ, όπως πχ. τσιγάρα.

Η Αλ Νούστρα είναι διαβόητη για τη βιαιότητά της, η οποία παρομοιάζεται με αυτήν των τζιχαντιστών και του ISIS.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή που πήραν στα χέρια τους το Ιντλίμπ, εκτέλεσαν δύο χριστιανούς , ενώ το Βατικανό υποστήριξε ότι έχει απαχθεί ένας Ορθόδοξος Ιερέας.

Mε το πρόσχημα ότι ορισμένες γυναίκες διατηρούν πορνεία, τις εκτελούν, λιθοβολούν μοιχούς, ενώ δηλώνουν ότι επιθυμούν να φτιάξουν ένα ισλαμικό κράτος.

Τα ίχνη της οικογένειας, που ξεκίνησε για να βρει ένα καλύτερο μέλλον, στο Ιντλίμπ, αγνοούνται από τότε…

Eικόνες από το Ιντλίμπ, μετά την κατάληψή του από την Αλ Νούστρα

κοριτσάκιΣυρία
Keywords
Τυχαία Θέματα