Το BBC ζητά από τον Jeremy Clarkson να επιστρέψει στο Top Gear (video)

ΑΘΛΗΤΙΚAAYTOKINHTO

 

Πέντε χρόνια μετά την… αποπομπή του από το show «Top Gear» του BBC, οι ιθύνοντες του Βρετανικού κρατικού καναλιού, ζητούν από τον παρουσιαστή να επιστρέψει και να αναλάβει ξανά τα ηνία του τηλεοπτικού show.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες όπως αναφέρει το newsauto.gr. Μία συνεργασία διαλύεται με αδέξιο τρόπο, οι δύο πλευρές να ανταλλάσσουν σκληρές

δηλώσεις και στο τέλος η μία από τις δύο σχεδόν ανακαλεί και ζητά να συνεργαστούν ξανά. Η ταραχώδης διακοπή συνεργασίας του Jeremy Clarkson με το BBC το 2015 δεν ήταν διαφορετική. Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις του παρουσιαστή το BBC του ζήτησε να επιστρέψει στο Top Gear.

Το χρονικό

Ο Clarkson ήταν ο front man, μαζί με τους Richard Hammond και James May, στην παρουσίαση του τηλεοπτικού show «Top Gear» το οποίο ο ίδιος παρουσίαζε για 13 χρόνια. Ο 60χρονος παρουσιαστής είχε μια έντονη αντιπαράθεση με έναν από τους παραγωγούς του show σε δημόσιο χώρο (σε κεντρικό εστιατόριο του Λονδίνου) και έλαβε μεγάλη κάλυψη από τα Αγγλικά media. Μετά το περιστατικό, ο Clarkson απολύθηκε από τον γενικό διευθυντή του BBC Tony Hall και αντικαταστάθηκε από τον Chris Evans. Η απόφαση προκάλεσε αναταραχή στους πολυάρθμους οπαδούς της εκπομπής. Μάλιστα ο Clarkson δήλωσε: «Ελπίζω ότι ο Chris θα απολαύσει τις δύο εβδομάδες που θα είναι παρουσιαστής της καλύτερης εκπομπής αυτοκινήτου» δηλώνοντας έτσι πως το show χωρίς αυτόν θα έχανε την τηλεθέαση.

Αργότερα ήρθε η συνεργασία του Clarkson με την Amazon, όπου μαζί με τους Hammond και May άφησαν εντελώς ελεύθερη την ομάδα, που δημιούργησε το «The Grand Tour» και τώρα, σύμφωνα με τον Clarkson: «είχα μια συνάντηση με ένα στέλεχος του BBC, που με  ρώτησε αν θα επέστρεφα στο Top Gear». Ο παρουσιαστής από το Yorkshire πρόσθεσε: «Πάρα πολλά έχουν συμβεί. Τότε οι υπεύθυνοι του καναλιού με υποτιμούσαν και με έβριζαν δημόσια σε συνεντεύξεις τους σε Κυριακάτικες εφημερίδες. Πώς μπορώ να επιστρέψω;»

Πάντως το BBC αρνήθηκε, πως του ζήτησε να επιστρέψει. Στο Top Gear Μετά την αποχώρηση του Chris Evans, πήραν ρόλο του αρχηγού: Ο ηθοποιός Matt LeBlanc, ο πρώην παίχτης του κρίκετ Andrew Flintoff και ο Paddy MacGuinness μαζί με τον Chris Harris.

Top GearClarcksonBBCHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα