Την ημέρα της γυναίκας, το μικρό «σφυρί» γιορτάζει τη νίκη της ενάντια του καρκίνου

ΚΟΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΚA

Η οικογένεια Κέτον στο Λονδίνο έχει κάθε λόγο να γιορτάζει σήμερα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Όχι για την κυρία Κέτον, αλλά για την 5χρονη κόρη της, η οποία νίκησε τον καρκίνο, επιβεβαιώνοντας τις μόλις 4% πιθανότητες που είχε να ζήσει!

«Χαράς Ευαγγέλια» για την οικογένεια αλλά και για το σύνολο του Ηνωμένου Βασίλειου που είχε συγκινηθεί

με την ιστορία της Ίσλα Κέτον, της πιο διάσημης ανήλικης φιλάθλου της Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά» (όπως είναι το παρατσούκλι της Γουέστ Χαμ) είναι η αγαπημένη ομάδα της οικογένειας Κέτον, με την Ίσλα να συγκινεί όλο το γήπεδο όταν εμφανίστηκε στην αγκαλιά του αρχηγού της ομάδας, Μαρκ Νομπλ. Τότε, οι ιατρικές εκτιμήσεις έδιναν μόνο 4% πιθανότητες να επιβιώσει...

Δυο χρόνια μετά όμως, η Ίσλα Κέτον αναδείχθηκε νικήτρια από την τεράστια μάχη, που έδινε από το 2017, όταν και διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα τετάρτου βαθμού!

Από τον περασμένο Αύγουστο είχε μεταβεί στην Ισπανία για ν' ακολουθήσει θεραπεία σε ειδική κλινική, με το συγκεκριμένο είδος καρκίνου να παρουσιάζεται μόλις σε 100 παιδιά το χρόνο σε ό,τι αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο...

Τέλος καλό όλα καλά για την Ίσλα Κέτον που ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι θα ζήσει και θ' απολαύσει πολλά πράγματα στη ζωή. Ανάμεσά τους, και την αγαπημένη ομάδα της οικογένειας.

Γουέστ ΧαμΊσλα Κέτονμάχη κατά του καρκίνουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα