Τηλεθέαση Top 10 24/1/2022- H «Ελπίδα» δεν έφερε τηλεθέαση τη Δευτέρα

Η χιονοκαταιγίδα «έπληξε» και τις μετρήσεις τηλεθέασης. Τα μηχανάκια της Nielsen Audience Measurement κατέγραφαν μεν, εξαιτίας της κακοκαιρίας η επεξεργασία τους δεν ήταν εφικτή και σταδιακά άρχισε η γνωστοποίηση μετρήσεων των προηγούμενων ημερών.

Μόλις σήμερα απεστάλησαν τα επίσημα συγκεντρωτικά της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου. Από μια πρώτη ματιά διαπιστώνει κάποιος πως η κακοκαιρία δεν επηρέασε (θετικά) συνήθειες και αποδόσεις.

Μένει να μάθουμε πως η κακοκαιρία διαμόρφωσε, αν επηρέασε, τις τηλεοπτικές συνήθειες των επόμενων

ημερών.

Ο «Σασμός» που ήδη έχει ανεβάσει «στροφές» με το θανατικό του Πετρή κόντεψε να «πιάσει» τους 1,6 εκατ. τηλεθεατές. Η «Γη της ελιάς» διατηρήθηκε πάνω από το 12% τηλεθέασης και το «Survivor» επέστεψε στην περιοχή του 10% (συγκριτικά με την τηλεθέαση της Κυριακής).

Ο ΑΝΤ1 κέρδισε τις εντυπώσεις με το έκτακτο δελτίο που έβγαλε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η πεντάλεπτης διάρκεια ενημέρωση κατάφερε 8,6% τηλεθέαση που αντιστοιχεί σε 894.000 τηλεθεατές.

Υπάρχει όμως εξήγηση. Το έκτακτο δελτίο διέκοψε τη μετάδοση του επεισοδίου της σειράς «Άγριες μέλισσες» το οποίο, σύμφωνα με τη Nielsen, παρακολούθησαν  883.000 τηλεθεατές. Στο 5αλπετο διακοπής για τα νεότερααπο τη χιονοκαταιγίδα βρήκε συντονισμένους στον ΑΝΤ1 τους 894.000 τηλεθεατές.

Από τα κεντρικά δελτία των καναλιών, ξεχώρισε εκείνο του Star που έχει απέναντι του την σατιρική «Ράδιο αρβύλα».

Σε αναμονή για τα δεδομένα της Τρίτης και της Τέταρτης του χιονιά.

Διαβάστε επίσης:

Στα δικαστήρια η διαπάλη ΕΡΤ- ΠΑΣΥΜΗΤΕ για τις κινητοποιήσεις

Netflix: Kυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο για τον «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (Video)

Νέα εποχή για την huffpost.gr – Πέρασε στον πλήρη έλεγχο του εφοπλιστή Πέτρου Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση Top 10 2412022-, Ελπίδα, Δευτέρα,tiletheasi Top 10 2412022-, elpida, deftera