Τι είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου: Μου ζήτησε να χωρίσουμε και θόλωσα (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 39χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με μαχαίρι την 45χρονη παιδοψυχίατρο, Θώμη Κουμπούρα, Χρήστος Μπαλαντίνας, έπειτα από την απολογία του το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, εξ αρχής είχε θεωρηθεί ως ο βασικός ύποπτος για το φόνο της παιδοψυχιάτρου, ενώ στην απολογία του ομολόγησε το έγκλημα και δήλωσε πως διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την παιδοψυχίατρο και μόλις εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος θόλωσε και την δολοφόνησε.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος του προφυλακισθέντος τόνισε ότι ο Μπαλαντίνας διέπραξε το έγκλημα επειδή η Θώμη

Κουμπούρα του ζήτησε να διακόψουν το δεσμό τους για να συνεχίσει με τον φίλο του. Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 39χρονος πίεζε την Θώμη Κουμπούρα να κάνει παιδί μαζί του.

Επιπλέον ένιωσε ότι προδίδει τον κοινό τους αγώνα με τον Σώρρα, καθώς η 45χρονη θα τον αντικαθιστούσε στην ηγεσία της περιφερειακής επιτροπής του πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", γεγονός που λειτούργησε αρνητικά για τον δράστη.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ζήτησε συγνώμη από τον αδελφό του θύματος Κώστα Κουμπούρα και πρόσθεσε πως πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά με την θανατική ποινή.

Η οικογένεια του θύματος δηλώνει δικαιωμένη μετά την απόφαση της δικαιοσύνης για την προφυλάκιση του δράστη, ενώ ο δικηγόρος τους Θέμης Σοφός αφήνει αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα πολλοί εμπλεκόμενοι. Δικηγόρος της οικογένειας Κουμπούρα είναι και η Ελευθερία Ψύλλου, προσωπική φίλη της Θώμης.

Πηγή: lamiastar.gr

δολοφόνος παιδοψυχιάτρουΘώμη κουμπούραΧρήστος ΜπαλαντίναςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα