Θρίλερ εν πλω: Εξαφανίστηκε ναύτης από πλοίου που μετέφερε βράχους από τη Λέρο στην Κύπρο

ΚΟΣΜΟΣ

Σε εξέλιξη είναι από χθες βράδυ οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό 23χρονου Σύρου - μέλος πληρώματος πλοίου που ασχολείται με την κατασκευή των κυματοθραυστών στον κόλπο της Χρυσοχούς.

Ο νεαρός εργάτης εξαφανίσθηκε μετά την άρνηση του ελλαδίτη καπετάνιου του πλοίου να του επιτρέψει την αποβίβαση στο λιμανάκι του Λατσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο 23χρονος αιτήθηκε από τον καπετάνιο του πλοίου, που εκτελεί ειδικές εργασίες κατασκευής κυματοθραυστών, να του επιτραπεί η αποβίβαση από το πλοίο για να αγοράσει κάποια πράγματα από την περιοχή του Λατσιού. Ο Έλληνας

καπετάνιος αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα του, εξηγώντας του ότι βάσει των νόμων και κανονισμών κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, αφού το πλοίο δεν είναι επιβατικό και δεν μπορεί να αποβιβάζει επιβάτες σε λιμάνια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κατόπιν τούτου, τα ίχνη του Σύρου εργάτη εξαφανίσθηκαν και η πλοιοκτήτρια εταιρεία ενημέρωσε σχετικά τις αρχές της Δημοκρατίας. Για τον εντοπισμό του 23χρονου, που εκτιμάται ότι παρά την απαγόρευση βρήκε τρόπο να αποβιβαστεί από το πλοίο στη στεριά λόγω της εγγύτητας του ελλιμενισμού του στη προς τη ξηρά, καταβάλλονται έντονες προσπάθειες από τη Λιμενική και την Αστυνομία.

Πηγή: Φιλελεύθερος

εξαφάνισηθρίλερπλοίοΚύπροςναύτηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα