Θεωρία συνωμοσίας ή μήπως η Lady Gaga σκότωσε τραγουδίστρια και έκλεψε το στυλ της;

ΚΟΣΜΟΣ

Η Lady Gaga δεν έκανε θυσίες για να γίνει σταρ, φόνο έκανε! Αυτό υποστηρίζουν χιλιάδες οπαδοί μιας συγκεκριμένης θεωρίας συνομωσίας.

Το θύμα της; Μία νεαρή τραγουδίστρια, η 19χρονη Λίνα Μοργκάνα, η οποία έπεσε από ταράτσα δεκαώροφου ξενοδοχείου στο Στέιτεν Άιλαντ το 2008.

Οι δυο τους γνωρίζονταν και συνεργάζονταν, αυτό είναι αλήθεια. Έχουν γράψει και τραγούδια μαζί, ενώ η Lady Gaga

προοριζόταν για χορεύτρια στο μπαλέτο της συναδέλφου της.

Δεν ήταν αυτοκτονία, τη δολοφόνησε η Gaga, λένε οι συνομωσιολόγοι στα δεκάδες μπλογκ που συζητάνε το θέμα.

Τα τρολ παραθέτουν τα… ακράδαντα στοιχεία τους:

Η Μοργκάνα μόλις ξεκινούσε να κάνει όνομα και να γίνεται γνωστή. Η Gaga λεγόταν ακόμα Στέφανι Τζερμανότα. Επέλεξε το Gaga, επηρεασμένη από το επίθετο της φίλης της. Τη μιμούνταν σε όλα.Δύο βδομάδες μετά το θάνατο της Μοργκάνα, γίνεται γνωστή η Gaga. Επόμενο ήταν, αφού έκλεψε το στυλ και τα τραγούδια της. (σ.σ. το ίδιο υποστηρίζει και η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας).Η Μοργκάνα είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι "Wonderland". Λίγο μετά το θάνατό της, η Gaga κυκλοφόρησε το "Wunderland". Αρκεί κάποιος να ακούσει και τα δύο για να διαπιστώσει ότι η πλατινέ σταρ έκλεψε το τραγούδι της αντίζηλου της.Στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Paparazzi», η σταρ εμφανίζεται να σπρώχνει από ένα μπαλκόνι έναν άνδρα. Είναι μια σαφής αναφορά στο έγκλημά της, καθώς όλοι οι δολοφόνοι υποσυνείδητα θέλουν να δίνουν στοιχεία από τα εγκλήματά τους.Πολλές φορές, η Lady Gaga εμφανίζεται με καστανή περούκα, γιατί ακόμα και σήμερα θέλει να μοιάσει στη Λίνα Μοργκάνα.Μετά το θάνατό της, εξαφανίστηκε η σελίδα της Λίνα Μοργκάνα από την Wikipedia. Τυχαίο;

Μία λεπτομέρεια μόνο. Η Lady Gaga γύριζε το βίντεο κλιπ για το τραγούδι Poker Face, τη μέρα του θανάτου της Μοργκάνα, ενώ νωρίτερα είχε παρακολουθήσει μία συναυλία. Αλλά οι συνομωσιολόγοι δεν αφήνουν τα πραγματικά γεγονότα να μπουν στη μέση μιας υπέρχοης φαντασιόπληκτης ιστορίας.

Lady GagaΛίνα Μοργκάναθεωρία συνομωσίαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα