Θεοχαρόπουλος: Από 1η Ιανουαρίου 2019 δεν προστατεύεται η πρώτη κατοικία

Πολιτική

«Υπάρχει μείζον θέμα με τους πλειστηριασμούς. Είναι στον αέρα από την 01/01/2019 όσοι είναι στο νόμο Κατσέλη καθώς η α’ κατοικία δεν θα προστατεύεται», επισήμανε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισήμανε ότι σε συνομιλία που είχε την Παρασκευή, στη Βουλή,

με τον υπουργό Οικονομικών, του είπε ότι «δεν έχουν βάλει στη διαπραγμάτευση να δοθεί μία παράταση του νόμου Κατσέλη και μετά τις 31/12/2018. Επομένως από 01/01/2019 η α’ κατοικία δεν προστατεύεται».

Σχολιάζοντας τις αλλαγές στα επιδόματα, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είπε: «Μειώνουν τα επιδόματα των τριτέκνων και τα αυξάνουν σε οικογένειες που έχουν 1 και 2 παιδιά. Τα δίνουν δηλαδή με βάση το πελατειακό του όφελος».

Τέλος, εκτίμησε ότι το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την κυβέρνηση, παρά τις αντιδράσεις κάποιων βουλευτών. «Εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2018, καθώς η κυβέρνηση θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, ειδάλλως μετά πάμε με τις ευρωεκλογές του 2019», κατέληξε.

Θεοχαρόπουλοςπολυνομοσχεδίοπλειστηριασμοίπρώτη κατοικίανόμος ΚατσέληHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα