Τέλος από το «Εθνος» ο Σπύρος Σεραφείμ

MEDIA

 

Αποχώρησε από την ηλεκτρονική έκδοση του Εθνους, ο Σπύρος Σεραφείμ και γίνεται ο τρίτος αρχισυντάκτης που φεύγει από το ethnos.gr, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Ο ίδιος έγραψε στο fb:

«Μια υπέροχη διαδρομή στο ethnos.gr μόλις ολοκληρώθηκε. Για την ακρίβεια, ήταν μια πτήση υπερηχητική, με πολλά κείμενα, ειδήσεις - ροή - newsroom, αρθρογραφία, αφιερώματα, αυτοκίνητα, αρχισυνταξία, γλέντια

στα analytics, ατελείωτες ώρες δουλειάς και δυνατούς τίτλους SEO. Με μια ανάσα, ναι. Βασικά, όμως, με χαρά και αγάπη. Το «καλή συνέχεια στους συναδέλφους μου, έμαθα πολλά κοντά σας», είναι κλισέ κι ελάχιστο για να ανταποδώσει αυτό που νιώθω για την καθεμία, για τον καθένα, ξεχωριστά. Τώρα, ξεκίνησα ένα άλλο επαγγελματικό ταξίδι και είμαι ήδη απόλυτα βέβαιος ότι και εκείνο θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικό, από αυτά που θα πήγαινες πάλι και θα τα έκανες ξανά, όλα, ακριβώς ίδια, αλλά ακόμα καλύτερα.

Αντίο, ethnos.gr και σου αξίζει να γίνεις ακόμα πιο δυνατό για όλες και όλους εκεί, που τώρα «πρέπει» να αποχωριστώ. Ευχαριστώ πολύ για όλα!»

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το zoornalistas.com ο Σπ. Σεραφείμ από σήμερα αναλαμβάνει αρχισυντάκτης στον όμιλο του «Πρώτου Θέματος» και συγκεκριμένα στο newmoney.gr

siteενημέρωσηΈθνοςδημοσιογράφοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα