«Τελειώνει» από την Άρσεναλ ο Κάμπελ, ελπίδες για Ολυμπιακό

ΑΘΛΗΤΙΚA

Ο Τζόελ Κάμπελ παραμένει σταθερά στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού και την Παρασκευή ο προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, επιβεβαίωσε πως φεύγει από τους «κανονιέρηδες» ως το τέλος του μήνα.

Τη σεζόν 2013-14 ο Τζόελ Κάμπελ αγωνίστηκε σαν δανεικός στον Ολυμπιακό από την Άρσεναλ και πραγματοποίησε μια σπουδαία

σεζόν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League, μετρώντας 43 ματς με 11 γκολ και 11 ασίστ. Έκτοτε, το όνομα του Κοσταρικανού εξτρέμ παραμένει στην επικαιρότητα για τους «ερυθρόλευκους» σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Η φετινή δεν αποτελεί εξαίρεση φυσικά, την ώρα μάλιστα που ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά για την απόκτηση ενός βασικού εξτρέμ.

Την Πέμπτη, το τελευταίο χρονικά δημοσίευμα προέκυψε από την πατρίδα του, με τους Κοσταρικανούς να αναφέρουν ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός «έχει πολλές πιθανότητες για μια δεύτερη καριέρα στον Ολυμπιακό». Από πλευράς «ερυθρόλευκων» τηρείται σιγή ιχθύος για το θέμα, ωστόσο η εξέλιξη ήρθε από πλευράς Άρσεναλ. Ο νέος τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας, Ουνάι Έμερι, επιβεβαίωσε με δήλωσή του στο πλαίσιο της έναρξης της Premier League, ότι ο Κάμπελ θα αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» ως το τέλος Αυγούστου.

«Οι Καρλ Τζένκινσον, Ντέιβιντ Οσπίνα και Τζόελ Κάμπελ είναι οι τρεις παίκτες που πιθανότατα να φύγουν από το κλαμπ ως το τέλος του μήνα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάμπελ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου του 2019.

Πηγή: sdna

ΚάμπελΆρσεναλΟλυμπιακόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα