Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για την ανατροπή στο δεύτερο μισό της σεζόν

MEDIA

Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα επιθυμούσαν στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε ως στόχο την επιστροφή στις υψηλές τηλεθεάσεις ωστόσο τα σχέδιά τους έχουν ναυαγήσει.

Πλην εξαιρέσεων ελάχιστα προγράμματα του καναλιού έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν. Το «Nomads» υπολογιζόταν και για το πρόγραμμα που θα έκανε τη διαφορά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό παρά τις πολύ υψηλές προσδοκίες.

Ωστόσο στο Μαρούσι δεν τα παρατάνε και στοχεύουν στην ανατροπή στο δεύτερο μισό της

σεζόν.

Το πρώτο από τα πρότζεκτ που αναμένεται να δούμε είναι το «Your Face Sounds Familiar» με την Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση. Για τις καρέκλες των κριτών προορίζονται οι Τάκης Ζαχαράτος, Μαρία Σολωμού και Δημήτρης Σταρόβας. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν πέσει οριστικές υπογραφές.

Η εκπομπή θα προβάλλεται το βράδυ της Κυριακής ωστόσο θα είναι μαγνητοσκοπημένη. Στον ΑΝΤ1 το δεύτερο της σεζόν θα κάνει πρεμιέρα και η διασκευή της λατινοαμερικανικής σειράς «Pituca sin Lucas» με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Μαρία Λεκάκη στους βασικούς ρόλους.

Σύμφωνα με την υπόθεση μία πλούσια δολοπλόκα γυναίκα κάποια στιγμή χάνει όλη την περιουσία της και αναγκάζεται να μετακομίσει σε μια λαϊκή συνοικία και να ξεκινήσει από την αρχή. Όλη αυτή η αλλαγή θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή της ηρωίδας, η οποία θα δει πλέον τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Πηγή: dailymedia.gr

ANT1τηλεθέασηαλλαγήανατροπήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΝΤ1,ant1