Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 30-01-2017

MEDIA

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 30-01-2017.

ΕΘΝΟΣ: " Πού το πάνε οι Τούρκοι".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "είκοσι ένα χρόνια μετά την κρίση του 1996 οι Τούρκοι επιστρέφουν στα Ίμια, παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Η ηγεσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων έκανε χθες το πρωί έναν ολιγόλεπτο περίπλου των βραχονησίδων. Τη συνόδευαν Τούρκοι κομάντος αλλά και φωτογράφοι. Μετρημένη και άμεση η αντίδραση της ελληνικής πλευράς στη νέα πρόκληση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για

μη έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Θέατρο προκλήσεων στο Αιγαίο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ακραία προβοκατόρικο επικοινωνιακό σόου έστησε χθες η Άγκυρα στα Ίμια ανήμερα της 21ης επετείου από τη σοβαρή κρίση στην περιοχή, τον Ιανουάριου του 1996. Η προπαγανδιστική φιέστα, με πρωταγωνιστή τον αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου αλλά και σύσσωμη τη στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας στα Ίμια αποτελεί πάντως παιχνίδι με τη φωτιά, ενώ έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδώσει η χώρα μας τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, οι οποίοι μετά το πραξικόπημα στη γείτονα πέρυσι το καλοκαίρι ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα.

ΕΣΤΙΑ: "Κρίσιμος φάσις για την Ελλάδα".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το επόμενο εννεάμηνο προβλέπεται εξόχως ταραχώδες για την Ελλάδα. Η συγκυρία, ενώ φέρει σωρευτικά προβλήματα στο δημοσιονομικό, οικονομικό επίπεδο, κυριαρχείται από την ανησυχία για ευρύτατες αναταράξεις στους τομείς της εξωτερικής πολιτικής, και της περιφερειακής αλλά και εθνικής ασφαλείας".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Τρύπα 10 δισ. ευρώ ρουφάει τις συντάξεις".

Η εφημερίδα γράφει ότι "καμία προς τα κάτω παρέμβαση δεν θα απαιτούνταν στα ασφαλιστικά δικαιώματα και στις συντάξεις αν οι κυβερνήσεις δεν παρέκαμπταν το πρόβλημα της αδήλωτης απασχόλησης, η οποία στερεί τεράστια έσοδα από εισφορές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. Η ακτινογραφία της εργασιακής πραματικότητας και οι νέες επινοήσεις των εργοδοτών".

ΤΑ ΝΕΑ: "Ποιοι παίζουν πάλι με τη φωτιά".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε διάθεση εξεύρεσης λύσης για να κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές , ακόμη κι αν χρειαστούν υποχωρήσεις, παρά προσφυγής στις κάλπες βρίσκεται το Μαξίμου λίγα 24ωρα μετά το Eurogroup που φανέρωσε σύμπλευση των θεσμών ως προς το κομμάτι της νομοθέτησης μέτρων".

Kontranews: "Καραγκιοζιλίκια των Τούρκων στα Ίμια ναύαρχοι και στρατηγοί πήγαν εκδρομή και έβγαλαν φωτογραφίες!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τα καραγκιοζιλίκια του Ερντογάν δεν έχουν τέλος! Σε μια προσπάθεια "αντιποίνων" για την απόφαση του Αρείου Πάγου, να μην εκδώσει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, έστειλε χθες βόλτα, τσάρκα στα ΄Ιμια κάτι ταλαίπωρους Τούρκους ναυάρχους και στρατηγούς, από τους λίγους που δεν είναι ακόμα φυλακή και δεν έχουν σπασμένα κεφάλια και κομμένα αυτιά, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και έβγαλαν φωτογραφίες, παριστάνοντας τους τουρίστες!".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σενάρια για κάλπες φέρνει το αδιέξοδο".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "νέα τροφή στα σενάρια επιτάχυνσης των πολιτικών εξελίξεων, με φόντο το αδιέξοδο της διαπραγμάτευσης για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, δίνει το κυβερνητικό στρατόπεδο, με σημαίνοντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επαναφέρουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών και άλλα να προαναγγέλλουν νέα ρήξη με τους δανειστές".

πρωτοσέλιδα ελληνικού Τύπουπρωτοσέλιδα εφημερίδωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα