Σύμη: Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός βρέθηκε στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που αγνοούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο 67χρονος βρέθηκε σε φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί δηλαδή όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκα μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία.

Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς

τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ φέρεται να έπεσε και να σκοτώθηκε ενώ είχε βρισκόταν στην παραλία. Ο 67χρονος είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτο σημείο.

Ο Dr. Michael Mosley ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πήγε να ψηφίσει με το… νυφικό, πριν τη γαμήλια φωτογράφησή της (Video)

Iσθμός: Συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν (Video)

Κυψέλη: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Φωκίωνος Νέγρη – Απεγκλωβίστηκαν δύο ένοικοι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύμη, Βρέθηκε, BBC,symi, vrethike, BBC