Σύλληψη 22χρονου για τη δολοφονία του φοιτητή στην Πεντέλη

ΕΛΛAΔΑ

Έναν 22χρονο συνέλαβε η ΕΛΑΣ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος του 20χρονου σε περιοχή της Πεντέλης τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 20χρονος είχε βρεθεί, πρωινές ώρες της 14-5-2016, νεκρός σε χωμάτινο δρόμο παραπλεύρως του περιφερειακού δρόμου Πεντέλης-Νέας Μάκρης στη θέση Άγιος Πέτρος στην Πεντέλη. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του προκλήθηκε συνεπεία κακώσεων που προκλήθηκαν από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την

ανακοίνωση μετά από πολύμηνη έρευνα εξακριβώθηκε η εμπλοκή στην ανθρωποκτονία 22χρονου Έλληνα. Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε μετά από καταδίωξη, τον 22χρονο στην περιοχή του Γέρακα. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαβν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι.

Ο δράστης ομολόγησε ότι διολοφόνησε τον 20χρονο και η πράξη του αποδίδεται σε διαφορές που είχε με το θύμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο kalashnikov τύπου ρέπλικα». Τα κατασχεθέντα απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

σύλληψη για δολοφονία ΠεντέληΠεντέληHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα