Συγκλονιστική εξομολόγηση της σταρ: Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η φωτογραφία της γνωστής σταρ στο κρεβάτι του πόνου -αλλά με ένα χαμόγελο ανακούφισης στο πρόσωπό της- είχε κυριολεκτικά «ρίξει» το διαδίκτυο, ενώ η ίδια παραδεχόταν ότι μια σοβαρή περιπέτεια έμοιαζε να φθάνει στο τέλος της.

Ο λόγος για τη Σελένα Γκόμεζ, η οποία, όπως είναι γνωστό, τον περασμένο Σεπτέμβριο υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, το οποίο της πρόσφερε η φίλη της Φράνσια Ραΐσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο για την υγεία της από την αυτοάνοση ασθένεια του «λύκου» που έπασχε.

Τώρα πια η Σελένα είναι υγιής, λαμπερή και έτοιμη να επιστρέψει, ωστόσο, η περιπέτεια της υγείας της συνεχίζει να στοιχειώνει τη ζωή της, καθώς, όπως η ίδια ομολόγησε πρόσφατα, δεν είχε αντιληφθεί τον πραγματικό κίνδυνο που έκρυβε ο λύκος.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σε φιλανθρωπικό gala στο Λος Άντζελες, η Σελένα αποκάλυψε ότι όταν οι γιατροί είχαν διαγνώσει πως πάσχει από ‘’λύκο’’ της είχαν αναφέρει πως ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση, και παραδέχθηκε ότι στην πραγματικότητα δεν είχε καταλάβει αρκριβώς τι πραγματικά συνέβαινε με την υγεία της, αλλά πίστευε πως όλα ήταν θέμα ζωής ή θανάτου.

Σελένα Γκόμεζλύκοςμεταμόσχευση νεφρούHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα