Συγκλονισμένο το Χόλιγουντ από τη πύρινη λαίλαπα στην Καλιφόρνια (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Οκτώ χιλιάδες πυροσβέστες αγωνίζονται νυχθημερόν με τις φλόγες ώστε να καταλαγιάσουν τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν επιφέρει τραγικό θάνατο τουλάχιστον 31 ανθρώπων.

Driving through Hell #californiawildfire #CaliforniaBurning #wildfires pic.twitter.com/K4NaYRo2zy

— Evan Kirstel (@evankirstel) November 11, 2018

Την ώρα που η μοίρα περισσοτέρων από 228 ανθρώπων αγνοείται, η περιβαλλοντική καταστροφή κρίνεται ανυπολόγιστη,

καθώς η φωτιά έχει κάψει έως τώρα 179 κτίρια και εκπρόσωποι της πυροσβεστικής αναφέρουν ότι κινδυνεύουν 57.000.

Την ευρύτερη περιοχή έχουν εκκενώσει 52.000 κάτοικοι, ανάμεσά τους και αρκετοί σταρ του Χόλιγουντ, που έχασαν ακίνητες περιουσίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο σοκαρισμένος αλλά ταυτόχρονα και ευγνώμων Τζέραλντ Μπάτλερ που μπροστά στα αποκαΐδια, σχολίασε μέσα από τα social media: «Γύρισα στο σπίτι μου στο Μαλιμπού μετά την εκκένωση. Δύσκολες στιγμές για όλη την Καλιφόρνια. Εμπνέομαι από το κουράγιο, το θάρρος και τη θυσία των πυροσβεστών. Ευχαριστώ το Πυροσβεστικό Σώμα του Λος Άντζελες. Αν μπορείτε υποστηρίξτε αυτούς τους γενναίους άνδρες και τις γυναίκες στο SupportLAFD.org».

Returned to my house in Malibu after evacuating. Heartbreaking time across California. Inspired as ever by the courage, spirit and sacrifice of firefighters. Thank you @LAFD. If you can, support these brave men and women at https://t.co/ei7c7F7cZx. pic.twitter.com/AcBcLtKmDU

Gerard Butler (@GerardButler) November 11, 2018

Ο διάσημος ηθοποιός είναι από τους τυχερούς που πρόλαβαν να απομακρυνθούν από το σημείο, γιατί το σπίτι του καθώς και όλα τα υπάρχοντά του έγιναν στάχτη.

ΧόλιγουντΚαλιφόρνιαφονική πυρκαγιάΤζέραλντ ΜπάτλερHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα