«Στο σφυρί» βγαίνει ένα καταμαράν – Δες ποια «φιλέτα» βρίσκονται στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και έχουν ανέβει στην πλατφόρμα από τις 31 Ιανουαρίου.

Οι πλειστηριασμοί που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα αφορούν 11 κινητά και ακίνητα στοιχεία που ανήσουν σε επτά εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα.

Τα ακίνητα και κινητά που θα βγουν "στο σφυρί"

Το Speed Cat1 της Hellas Speed Cat
Shipping Company. Πρόκειται για καταμαράν με ολική χωρητικότητα 498,54 και 40,2. Η τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκε στα 700.000 ευρώ και πρόκειται για αναγκαστική κατάσχεση για ποσό 155.632 ευρώ. Το πλοίο είναι ελλιμενισμενο στα Αμπελακια Σαλαμινος στην Θέση ΚαμινάκηΑγροτεμάχιο 1.428,37 τμ στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Μεγαρέων Αττικής εκτός σχεδίου πόλεως και διώροφο ακίνητο εντός του αγροτεμαχίου. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στις 365.000 ευρώΟικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο 1.150 τμ. καθώς και τα κτίσματα που υπάρχουν εντός του οικοπέδου, στη θέση «Παραλία» στον Δήμο Ασπροπύργου με τιμή πρώτης προσφοράς 387.000 ευρώ. Επισπεύδουσα τράπεζα είναι η Πειραιώς και η κατάσχεση έγινε για χρέος 150.000 ευρώ.Αγρός επιφάνειας 9.976 τμ. Στη θέση Καλυφτάκι του δήμου Κηφισιάς και δύο ημιτελή κτίρια επαγγελματικής χρήσης, που αποτελούνται από υπόγειο, ισόγειο, Α ́όροφο και Β ́όροφο, που βρίσκονται στο χώρο. Τα κτίρια είναι μερικώς αποπερατωμένα και έχει ολοκληρωθεί μόνο το στάδιο της κατασκευής του σκελετού των κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα. Τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί το ποσό των 6.700.000 ευρώ.Διαμέρισμα πρώτου ορόφου και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτου στο δήμο Κηφισιάς στη θέση Αδάμες και τιμή πρώτης προσφοράς 243.000 ευρώ.Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα