Στιγμές τρόμου έζησε η ηθοποιός της "Εθνικής Ελλάδος" στις επιθέσεις της Ταϊλάνδης

ΚΟΣΜΟΣ

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Μαριέλλα Σαββίδου βίωσε στιγμές τρόμου την περασμένη Πέμπτη όταν βρέθηκε στην Ταϊλάνδη την ώρα που σημειωνόταν το μπαράζ των τρομοκρατικών επιθέσεων

Τις στιγμές τρόμου περιέγραψε η ίδια η ηθοποιός, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Όπως αποκάλυψε το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της στο Πουκέτ βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο των επιθέσεων.

«Έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ στο Χούα Χιν όπου έχουν γίνει ήδη δυο εκρήξεις,

εμείς βρισκόμαστε στο Πουκέτ και σήμερα το πρωί στις εννέα ακούσαμε μια έκρηξη, σειρήνες και είδαμε ότι έχουν γίνει ήδη δυο εκρήξεις, πολύ κοντά σε εμάς», είπε η ηθοποιός, η οποία συμμετείχε στη γνωστή σειρά «Εθνική Ελλάδος», καθώς και στο πάνελ πρωινής εκπομπής του Mega ως παρουσιάστρια.

Η Μαριέλλα πρόσθεσε ότι «Η μία έκρηξη έγινε στον αστυνομικό σταθμό της Πατόνγκ και η άλλη σε ένα ξενοδοχείο. Και τα δυο βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στο ξενοδοχείο όπου μένω εγώ. Με τα πόδια είναι περίπου τρία λεπτά». Επίσης ανέφερε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά τουριστική περιοχή, με πάρα πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Πουκέτ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ανέφερε πως επικρατούν συνθήκες αναστάτωσης και ανησυχίας και πως οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου στο οποίο μένουν τους ζήτησαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις.

«Γενικώς έχει αυξηθεί πολύ η παρουσία της αστυνομίας. Έχουν γίνει ήδη 15 εκρήξεις σε διαφορετικές πόλεις στην Ταϊλάνδη και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι από πίσω», σημείωσε η Μαριέλλα Σαββίδου.

Πηγή: newsit.com.cy

Μαριέλλα ΣαββίδουΤαϋλάνδητρομοκρατικές επιθέσειςΕθνική ΕλλάδοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα