Σταύρος Μπαλάσκας: «110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

«Ξέφυγε» για ακόμη μια φορά, με τα λεγόμενά του, ο γνωστός αστυνομικός συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος εν προκειμένω στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από ότι φαίνεται για εκείνον ο απεργός πείνας είναι ήδη νεκρός, καθώς δεν μπορεί να ερμηνευτεί κάπως διαφορετικά η δήλωση που έκανε το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

«Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα», είπε με το γνωστό του ύφος, αφήνοντας στήλη άλατος τον παρουσιαστή Γ. Παπαδάκη και τους συνομιλητές του.

«Μου

είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός», συνέχισε ο Σταύρος Μπαλάσκας απαντώντας σε ερώτηση αν ο ίδιος θεωρεί τον Δημήτρης Κουφοντίνα ήδη νεκρό.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνδικαλιστής προχωρά σε ακραίες ή άστοχες τοποθετήσεις, οι οποίες προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Χαρακτηριστική περίπτωση, ήταν η πρόβλεψη του ότι ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς δεν υπάρχει «ούτε μία στο τρισεκατομμύριο» περίπτωση να αποφύγει τη σύλληψη.

Ενώ πρόσφατα υποχρεώθηκε να ζητήσει συγνώμη σε ζωντανή σύνδεση από τον Γιάννη Ραγκούση, μετά από επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με νομικές ενέργειες.

Σταύρος ΜπαλάσκαςΔημήτρης ΚουφοντίνααστυνομίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα