Στα λευκά όλη η Φθιώτιδα - Κλειστά τα σχολεία (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Έντονες χιονοπτώσεις σημειώνονται σε όλο τον νομό Φθιώτιδας, από νωρίς το πρωί, ενώ το χιόνι ξεπερνά τα 10 εκατοστά μέσα στην πόλη της Λαμίας. Στα βόρεια και δυτικά του νομού και ειδικά στις περιοχές προς Δομοκό και Καρπενήσι, το χιόνι φτάνει μέχρι και 20 εκατοστά. Με απόφαση της Περιφέρειας Στερεάς όλα τα σχολεία της Φθιώτιδας παραμένουν κλειστά εκτός από τα σχολεία στην περιοχή της Αταλάντης.

Στο εθνικό δίκτυο, ιδιαίτερα

στην περιοχή του Μαρτίνου από το 110χλμ έως και το 125 της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, υπάρχει έντονη χιονόπτωση χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα, αφού δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς και κρατούν τον δρόμο ανοιχτό. Παρόμοιες είναι οι συνθήκες στο εθνικό δίκτυο από τον Άγιο Κωνσταντίνο μέχρι τη Λαμία.

Στο δρόμο, από Λαμία για Δομοκό, Καρδίτσα και Τρίκαλα, από το 4ο έως το 50ο χλμ η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες και μόνο για μικρά αυτοκίνητα, ενώ έχει απαγορευτεί για όλα τα υπόλοιπα. Αλυσίδες χρειάζονται και στον δρόμο από Λαμία προς Άμφισσα, από το 4ο έως το 23ο χλμ, στο ύψος του Μπράλλου.

Πηγή φωτογραφιών: lamiareport.gr

ΦθιώτιδαχιόνιασχολείαδρόμοιHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα