Σπυρόπουλος: «Τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν ως σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

ΕΛΛAΔΑ

 

Για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και το ότι γαλουχήθηκε στην υποκριτική πλάι σε μεγάλους καλλιτέχνες μίλησε ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν ενοχλήθηκε καθόλου όταν ο Δημήτρης Σταρόβας με τον οποίο βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ του είπε ότι οι περισσότεροι φίλοι του λένε για τον Σπυρόπουλο: "Α, αυτός από τη Λάμψη και ο σύντροφος της Αλίκης" και τότε εκείνος είπε πως πράγματι όχι μόνο δεν παρεξηγείται αλλά είναι τιμή

του και καμάρι του που τον ταυτίζουν με αυτόν τον τρόπο.

«Τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν ως σύντροφο της Αλίκης» είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε και ότι η παράσταση TOC TOC που ανέβαζε για εννέα ολόκληρες σεζόν, θα γίνει και ταινία. Όπως τόνισε, πήρε τελικά τα δικαιώματα από το εξωτερικό και τελικά θα το δούμε και στη μεγάλη οθόνη.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τη διαφορά παιδείας ανάμεσα στο κοινό των μουσικών σκηνών και του θεάτρου. Όλα αυτά στο πλαίσιο παιχνιδιού που έπαιξαν με τον Κώστα Σπυρόπουλο όπου απαντούσαν σε... περίεργες ερωτήσεις. «Στα μπουζούκια έχω νιώσει εντελώς σκουπίδι» είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αλίκη ΒουγιουκλάκηΚώστας ΣπυρόπουλοςσύντροφοςθέατρομπουζούκιαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα