Σοκαριστικό τροχαίο για τον θρύλο της ποδηλασίας, Μαρκ Κάβεντις – Σε ΜΕΘ με σπασμένα πλευρά

Τρομακτικό ατύχημα είχε ο «θρύλος» της ποδηλασίας, Μαρκ Κάβεντις μετά από καραμπόλα στον τελευταίο του τουρνουά της Γάνδης στο Βέλγιο, σε μία πίστα που είχε τραυματιστεί κατά το παρελθόν.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λάσε Νόρμαν Χάνσεν έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του λόγω ολισθηρότητας στην πίστα, με αποτέλεσμα ο 36χρονος Βρετανός να βρει στο ποδήλατό του και ν’ ανατραπεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Een spectaculaire valpartij op de slotdag van de #Zesdaagse. Hansen en Cavendish komen gelukkig met de schrik vrij. pic.twitter.com/djShiiR3Km

sporza (@sporza) November 21, 2021

Το συμβάν συνέβη την Κυριακή και ο Κάβεντις μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γάνδης, καθώς όπως διαπιστώθηκε από το ατύχημα αποκόμισε δύο σπασμένα πλευρά και κρίση πνευμονοθώρακα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει για ένα 24ωρο σε ΜΕΘ αλλά πλέον να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μάλιστα ο Χάνσεν κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα.

Με μήνυμα μέσα από τα social media, ο Μαρκ Κάβεντις, θέλησε να καθησυχάσει τους φαν του για το ατύχημα, ενώ τους ευχαρίστησε για τα μηνύματα συμπαράστασης.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Cavendish (@markcavendish)

Διαβάστε επίσης

Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη του δήλωση μετά την απόφασή του να διακόψει την παράσταση

Κορωνοϊός: Αρκούν τα 2 μέτρα για προφύλαξη; Έρευνα «ανατρέπει» τις αποστάσεις ασφαλείας

Καραμανλής: Ξεκίνησαν τα έργα για τη Γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα