Σοκ στην Εθνική Νέων: Κάταγμα ο Αντετοκούνμπο

ΑΘΛΗΤΙΚA

Τρομερή ατυχία για τον Κώστα Αντετοκούνμπο για την Εθνική Νέων, με το νεαρό άσο να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο και να χάνει το προσεχές Eurobasket!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Eurobasket της Κρήτης (5-23/7), η Εθνική Νέων έρχεται αντιμέτωπη με ένα ισχυρό σοκ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο

τραυματίστηκε στο γόνατο και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα επιγονατίδας. Αυτό σημαίνει πως ο νεαρός άσος θα απουσιάσει από την διοργάνωση, στερώντας από τον Ηλία Παπαθεοδώρου ένα πολύ σημαντικό αγωνιστικό «εργαλείο».

Άλλωστε, οι επιλογές στις θέσεις των ψηλών είναι λίγες και ο Αντετοκούνμπο είχε την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις, μέσω της δύναμης και των εξαιρετικών σωματικών χαρακτηριστικών του.

Η ατυχία για τον νεαρό άσο είναι μεγάλη, ειδικά αν ληφθεί υπόψη μας πως και την περσινή σεζόν είχε χτυπήσει στο ίδιο γόνατο (σε μικρότερο βέβαια βαθμό), με τους συγκεκριμένους τραυματισμούς να μην του έχουν επιτρέψει να βοηθήσει την Εθνική όσο θα ήθελε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Νέων Ανδρών στην προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20.

Ο τραυματισμός του στο φιλικό με την Εθνική Ιταλίας χθες στα Χανιά, αποδείχθηκε σοβαρός, καθώς μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε φάνηκε πως έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα έσω κνημιαίου κονδύλου.

Πηγή: SDNA

Κώστας ΑντετοκούνμποτραυματισμόςΕθνική ΝέωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα