Σοκ στα Μάλια: Ο βιαστής της 34χρονης τουρίστριας ήταν τελικά ο πατέρας της!

Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Κρήτη. Αστυνομικοί που ερευνούσαν τον βιασμό 34χρονης τουρίστριας από τη Βρετανία κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δράστης ήταν ο 62χρονος πατέρας της.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 9 Ιουνίου, η 34χρονη τουρίστρια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού, ενώ ήταν μεθυσμένη. Μάλιστα, εξήγησε στους αστυνομικούς πως λόγω της κατάστασής

της δεν μπορούσε να υποδείξει τον δράστη.

Για περισσότερα από δυο 24ωρα, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση εξέτασαν υλικό από κάμερες, ερευνώντας παράλληλα τα διαθέσιμα στοιχεία.

Όπως αποδείχθηκε, ο πατέρας της 34χρονης είχε αποπειραθεί να προβεί σε ασελγείς πράξεις και μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν. Τη χτύπησε στο πρόσωπο και όταν εκείνη έφυγε την ακολούθησε για να τη βιάσει τελικά σε ερημική παραλία.

Η νεαρή γυναίκα, που φέρει τραύματα σε όλο της το σώμα, πιθανότατα από την ακινητοποίηση, τις πέτρες και τα κλαδιά, εξετάστηκε από ιατροδικαστή που έλαβε και δείγματα DNA.

Αστυνομικοί προσήγαγαν και τελικά συνέλαβαν τον 62χρονο που έκανε διακοπές μαζί με την κόρη του.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα της 34χρονης είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε βιασμό, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Βρετανός αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Genesis»: Ξεκίνησαν στην Αττική οι καταιγίδες – Προβλήματα σε ανατολική Μακεδονία και Ξάνθη (Video)

Τραγωδία στο Λουτράκι: Πέθανε κοριτσάκι 5 ετών

Αγαπηνός: Ο Τράγκας είχε περιουσία 30 εκατομμυρίων – Σύντομα θα αποδεσμευθεί (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα