Σκληρά «αλληλοκαρφώματα» από Μωραΐτη και Σίλα

ΕΛΛAΔΑ

 

Αντιπαράθεση μέσω twitter για τον Νίκο Μωραϊτη και τον Σίλα Σεραφείμ. Ο γνωστός ηθοποιός και stand up comedian σχολίασε δημόσια το γεγονός ότι ο επιτυχημένος στιχουργός απομακρύνθηκε ξαφνικά από την κριτική επιτροπή του νέου talent show του ΑΝΤ1 «The Final 4».

«Εννοείς, σύντροφε, ότι ο σύντροφος Μοραΐτης ήθελε να δουλέψει με τους ολιγάρχες και τη διαφθορά; Με διεφθαρμένους ολιγάρχες; Είναι σωστό να το λες αυτό για τον σύντροφο Μοραΐτη;»

έγραψε ο Σίλας Σεραφείμ στον λογαριασμό του. Η απάντηση δεν άργησε φυσικά να έρθει από τον Νίκο Μοραΐτη, ο οποίος του πέταξε ένα τεράστιο… καρφί!

Άκου να μαθαίνεις: Στον ραδιοφωνικό σταθμό που έπαιρναν πέρυσι οι δικοί σου και ζητούσαν να δώσουμε προσκλήσεις μπας και έρθει κανείς να σε δει, διευθυντής είμαι εγώ, και εγώ έδωσα το ΟΚ για να διαφημιστείς δωρεάν, ακριβώς γιατί όπου αποφασίζω εγώ δεν χωράει λογοκρισία. Κατάλαβες;» σχολίασε ο στιχουργός με έναν χρήστη του twitter να αναρωτιέται αν αληθεύει κάτι τέτοιο. «Ναι, κι έκανε τόσο καλή δουλειά, που η παράσταση πάει 3ο χρόνο» έγραψε σε νέο tweet ο ηθοποιός. Στην αντιπαράθεση ενεπλάκησαν και άλλοι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο χρησιμοποιεί κατά κόρον ο Νίκος Μοραΐτης κάνοντας πολιτικά σχόλια υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Σίλας τι ακριβώς είναι; Υπάρχει κάπου;» αναρωτήθηκε ένας. «Ο Σίλας είναι γνωστότατος καλλιτέχνης. Μόνο αν μένεις στα Γκράβαρα δεν τον ξέρεις. Αντιθέτως, ο απολυθείς είναι πανελληνίως άγνωστος. Κι επειδή η θετική διασημότητα απαιτεί δουλειά, δεν τον βλέπω να φτουράει ΜΟΝΟ με διαδικτυακή ενασχόληση. Ελπίζω να τελειώσουν οι «διάσημες φούσκες» του απάντησε ένας άλλος.

Άκου να μαθαίνεις: Στο ραδιοφωνικό σταθμό που έπαιρναν πέρυσι οι δικοί σου και ζητούσαν να δώσουμε προσκλήσεις μπας και έρθει κανείς να σε δει, διευθυντής είμαι εγώ και εγώ έδωσα το ΟΚ για να διαφημιστείς δωρεάν, ακριβώς γιατί όπου αποφασίζω εγώ δε χωράει λογοκρισία. Κατάλαβες; https://t.co/A3rJaykelD

Nikos Moraitis (@Nikosmoraitis) 16 Σεπτεμβρίου 2019

Πηγή: espresso

Νίκος ΜωραΐτηςΣίλας ΣεραφείμαντιπαράθεσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα