Σέρρες: Αλυσοδεμένοι ηλικιωμένοι σε γηροκομείο-«φάντασμα»

ΕΛΛAΔΑ

 

Αποτροπιασμό προκαλούν πληροφορίες που έρχονται στο φως για τις συνθήκες που επικρατούσαν σε γηροκομείο στην περιοχή των Σερρών.

Σύμφωνα με το MEGA, την Παρασκευή η Αστυνομία εντόπισε ένα γηροκομείο - φάντασμα, έναν παράνομο ξενώνα που φρόντιζε ηλικιωμένους στο Λιθότοπο Ηράκλειας Σερρών. Ο εντοπισμός του συγκεκριμένου ξενώνα έγινε έπειτα από ένα περιστατικό με μία εκ των τροφίμων, η οποία βρέθηκε να περπατάει με το νυχτικό της στο κέντρο του Λιθοτόπου.

Ένας

φαρμακοποιός που την είδε να περιφέρεται, ειδοποίησε την Αστυνομία και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Σύμφωνα με την προϊσταμένη Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας οι συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στον ξενώνα δεν ήταν οι πρέπουσες. Μάλιστα οι μισοί τρόφιμοι βρέθηκαν αλυσοδεμένοι να παρακαλούν να τους απελευθερώσουν από τη φυλακή, όπως είπαν.

Ο 49χρονος υπεύθυνος λειτουργίας του ξενώνα έχει συλληφθεί, ενώ οι 11 ηλικιωμένοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σερρών για να διαπιστωθεί αν είναι καλά στην υγεία τους και αν κάποιος από αυτούς πάσχει και από κορωνοϊό.

ΚορωνοϊόςγηροκομείοΣέρρεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σέρρες, Αλυσοδεμένοι, -φάντασμα,serres, alysodemenoi, -fantasma