Σε ξεχωριστό υπνοδωμάτιο Μελάνια και Τραμπ – Ο πρόεδρος κλειδώνεται και καταβροχθίζει μπέργκερ στο κρεβάτι

ΚΟΣΜΟΣ

Λεπτομέρειες για τη ρουτίνα στο Λευκό Οίκο αποκαλύπτει το βιβλίο με τίτλο «Φωτιά και Οργή: Εντός του Λευκού Οίκου του Τραμπ» του Μάικλ Γουλφ το οποίο βασίστηκε σε περισσότερες από 200 συνεντεύξεις.

Τις συνεντεύξεις έχουν παραχωρήσει αξιωματούχοι εντός κι εκτός της παρούσας αμερικανικής κυβέρνησης.

Σε αυτό σημειώνεται ότι το προεδρικό ζεύγος κοιμάται σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια, κάτι που τελευταία φορά συνέβη με τον Τζον και τη Τζάκι Κένεντι.

Ο Τραμπ απαίτησε να έχει κλειδί του δωματίου του, ώστε να κλειδώνει έξω τη συζυγό αλλά και τους άνδρες της φρουράς του για να τρώει ανενόχλητος μπέργκερ στο κρεβάτι, βλέποντας τηλεόραση σε 3 διαφορετικές οθόνες.

Επίσης, ο πρόεδρος προτιμά να τρώει από τα McDonalds και αλλά fast food καταστήματα καθώς ζει υπό τον φόβο ότι θα τον δηλητηριάσουν. Επειδή το φαγητό εκεί προπαρασκευάζεται, είναι ήσυχος.

Από την πλευρά του, ο Λευκός Οίκος απορρίπτει με έντονο τρόπο τις αναφορές του βιβλίου του Γουλφ, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου Σάρα Σάντερς, κατά την χθεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων.

“Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο με ψευδείς και παραπλανητικές μαρτυρίες ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση ή επιρροή στον Λευκό Οίκο. Η συμμετοχή τους σ’ ένα βιβλίο που μπορεί να περιγραφεί ως μια φθηνή εφημερίδα ταμπλόιντ, είναι αποτέλεσμα θλιβερών και απεγνωσμένων προσπαθειών να φανούν γνώστες,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Σάντερς.

Λευκός ΟίκοςρουτίναΤραμπΒΙΒΛΙΟHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα