Σε καραντίνα η Μπριζίτ Μακρόν -Ηρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν, θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό για επτά ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε το γαλλικό πρακτορείο AFP.

«Η Μπριζίτ Μακρόν ήρθε σε επαφή την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό σήμερα και παρουσιάζει συμπτώματα της ασθένειας. Σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 7 ημέρες. Η Μπριζίτ Μακρόν δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα», αναφέρει στο BFMTV άτομο από το περιβάλλον της συζύγου του Γάλλου προέδρου.

Ως

εκ τούτου, η Μπριζίτ Μακρόν δεν αναμένεται να βρίσκεται στην τελετή μνήμης για τον εκπαιδευτικό που αποκεφαλίστηκε την Παρασκευή το βράδυ σε προάστιο του Παρισιού. Η ίδια πηγή αναφέρει στα γαλλικά ΜΜΕ πως η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα πάρει τα απαιτούμενα μέτρα αποστασιοποίησης και από τα οικεία της πρόσωπα.

Το μήνυμα της Μπριζίτ Μακρόν προς το ζεύγος Τραμπ

Τέλος Σεπτεμβρίου, όταν και έγινε γνωστό πως ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν με μήνυμα στα αγγλικά εξέφρασαν τα φιλικά τους αισθήματα και ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ. «Μείνετε δυνατοί», κατέληγε το μήνυμα του Γάλλου προέδρου προς τον Ντόναλντ Τραμπ.
 

Μπριζίτ ΜακρόνΚορωνοϊόςκρούσμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα