Σχεδόν αγνώριστη η Κιμ Καρντάσιαν χωρίς μακιγιάζ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, την στιγμή

που βάζει πλυντήριο και όταν βλέπει ταινία στο σπίτι της τρώγοντας ποπ κορν. Για τις ανάγκες της προώθησης των ρούχων της, η 39χρονη Κιμ ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και μάς δείχνει μια λιγότερο γκλάμουρους πτυχή του εαυτού της.

    
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

‪NOW AVAILABLE: @SKIMS Summer Sleep — ultra soft and stretchy sleepwear and loungewear to keep you cool this Summer. Available now in 2 colors and in sizes XXS - 4X at SKIMS.COM.‬ @theo123456

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 23 Ιούν, 2020 στις 9:00 πμ PDT

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Κιμ Καρντάσιαν είναι σχεδόν αγνώριστη σε αυτές τις φωτογραφίες της. Συνήθως οι φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram είναι κυρίως γυμνές και πάντα άψογες, μετά από πολλά φίλτρα και photoshop. Αυτή τη φορά όμως, η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να μάς δείξει ότι μέσα στο σπίτι της είναι άβαφη και φοράει τις πιτζάμες της.

Και επειδή η Κιμ Καρντάσιαν δεν κάνει τίποτα τυχαία, αυτές τις φωτογραφίες τις ανέβασε για να προωθήσει τη συλλογή ρούχων της που είναι loungewear.

Η Κιμ Καρντάσιαν ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι της διασημότητας. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητά της και να κερδίσει όλο και περισσότερα χρήματα. Κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος και να χτίσει μια αυτοκρατορία, απλά με το branding του εαυτού της.

Πηγή: bovary.gr

Κιμ ΚαρντάσιανμακιγιάζφωτογραφίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα