Σαββίδης: Κανείς δε θέλει Grexit, ούτε αυτή την ΕΠΟ

ΑΘΛΗΤΙΚA

O ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήρε με επίσημη δήλωση του θέση στα όσα εξελίσσονται ξεκαθαρίζοντας πως ο Δικέφαλος δεν επιθυμεί το Grexit, ενώ για μία ακόμα φορά ζήτησε την παραίτηση του Γκιρτζίκη και του συμβουλίου του, αφού θεωρεί πως αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, για πρώτη φορά ο Ιβάν Σαββίδης, κάνει αναφορά και στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, λέγοντας πως μία ενδεχόμενη αλλαγή στην ΕΠΟ

θα μπορέσει να ξαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την επανεκκίνηση του κυπέλλου, αλλά με ξένους διαιτητές.

Τέλος, η δήλωση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, δείχνει ξεκάθαρα το μήνυμα για το ποιοι έχουν τις ευθύνες που έφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο στη σημερινή του κατάσταση.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Κανείς δεν θέλει το Grexit όμως φυσικά κανείς δεν θέλει και αυτή την ΕΠΟ. Και απο τα δυο αυτά δεινά μπορούμε να απαλλαγούμε με την άμεση παραίτηση Γκιρτζίκη και του συμβουλίου του.

Έτσι θα μπορούσαμε ακόμη και να συζητήσουμε την επανεκκίνηση του Κυπέλλου με ξένους διαιτητές. Ειδάλλως ας ζήσουν με την ευθύνη της εν ψυχρώ δολοφονίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μέχρι σήμερα έτσι κι αλλιώς το οδηγούν σε αργό θάνατο.

Ας μην ψάχνουν τις ευθύνες σε αυτούς που παλεύουν για εξυγίανση, αλλά σε αυτούς που υποθάλπτουν και ανέχονται τη διαφθορά".

Πηγή: sdna.gr

ΣαββίδηςGrexitΕΠΟHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα