Σασμός spoiler: «Επιστρέφει» ο «Πετρής» στη σειρά;

Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν ο Κώστας Νικούλι και η Δανάη Παππά, οι πρωταγωνιστές του Σασμού, που κάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης να παίρνουν φωτιά. Οι δύο πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Alpha μίλησαν στην Κατερίνα Καινούργιου για όλα και έδωσαν spoilers όσον αφορά τις εξελίξεις στον «Σασμό».

Ο «Πετρής» του Σασμού δήλωσε : «Ήξερα από την αρχή ότι θα πεθάνω στον Σασμό… Υπάρχουν σκέψεις να συνεχίσω με κάποιον τρόπο στη σειρά

 «Τη Θοδώρα

βασανίζει ο Πετρής, έρχεται στις σκέψεις της» αναφέρει η Δανάη Παππά.


Θα αποκαλύψει η Σεμίνα πώς έγινε ο φόνος; «Θα μάθει η Αργυρώ τι συνέβη, όλα προς τα εκεί πάνε. Να μάθουμε τι έγινε στην πραγματικότητα….Δραματουργικά, θα υπάρξει μία μεγάλη σύγκρουση όπου θα γίνει η αποκάλυψη. Υπάρχουν κι άλλα γεγονότα που θα κάνουν τους χαρακτήρες να συγκρουστούν».

Γιατί παραδόθηκε ο Αστέρης αφού το όπλο εκπυρσοκρότησε; «Ο Αστέρης είναι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιεί όπλα. Είδε ένα παιδί, με το οποίο είχε μία καλή σχέση, να πεθαίνει… Δεν πίστευε ότι ο Πέτρος είναι δολοφόνος. Παραδόθηκε λόγω τύψεων. Αυτό που δεν ήθελε ο Αστέρης να γίνει τελικά, γίνεται».

Ποια σκηνή σας δυσκόλεψε; «Η σκηνή στην οποία ο Πετρής επιτέθηκε στη Θοδώρα και χρειάστηκε να της δώσει χαστούκι. Και η μεγάλη σεκάνς με τους δυο τους που ακολούθησε….

Τι θα γίνει από δω και  στο εξής με την Θοδώρα και τον Γιώργη; «Η Θοδώρα έχει ένα χαρακτήρα που δεν ανέχεται πολλά πολλά. Τώρα βλέπουμε ότι τα ανέχεται, ότι έχει κατεβάσει το κεφάλι γιατί πονάει για τον Πέτρο αφενός αφετέρου καταλαβαίνει την αντίδραση του Γιώργου. Δεν θα αντέξει και πολύ. Κάποια στιγμή του λέει «άμα δε θες να πάω σπίτι μου». Θα δούμε πώς το αντιμετωπίζει ο Γιώργος. Η Θοδώρα υψώνει το ανάστημά της προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, έχοντας περάσει από αυτό το χαμό και μετά επανέρχεται πιο ώριμη. Φεύγει η αλαζονεία που είχε στις αρχές και επιστρέφει με μια άλλη δυναμική, μια άλλη ενέργεια. Το βλέπει αυτό κι ο Γιώργος κι έχουμε πολύ ωραίες σκηνές για το πώς αντιμετωπίζουν τη σχέση τους».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Top 10 25-27/1/2022: «Χιόνισε» τηλεθέαση, αλλά λίγο

Τον φάκελο «Γυναικοκτονίες» ανοίγει η εκπομπή «Special Report»

Άρης Σερβετάλης: Το μήνυμά του για τους χάκερ που ζητούσαν χρήματα χρησιμοποιώντας το προφίλ

Keywords
Τυχαία Θέματα