«Ρινγκ» η ΕΡΤ: Γροθιές, μηνύσεις και ασθενοφόρα

MEDIA

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε δημοσιογράφους ξέσπασε στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, δύο δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος άρχισαν να διαφωνούν έντονα. Οι τόνοι της… συζήτησης ανέβηκαν τόσο που ο ένας άρχισε να γρονθοκοπά τον άλλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο δημοσιογράφος και να κληθεί ασθενοφόρο.

Στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έσπευσε ασθενοφόρο και περιπολικό, ενώ υποβλήθηκαν μηνύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος που επιτέθηκε στον συνάδελφό του διέφυγε από το σημείο και οι αστυνομικές

αρχές τον αναζητούν.

Τι λέει η διοίκηση της ΕΡΤ

Σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό, η διοίκηση της ΕΡΤ αναφέρει ότι έχει λάβει «πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας».

«Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.»

ΕΡΤδημοσιογράφοικαβγάςγροθιέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα