Ραγκούσης: Πρωτοφανής αστυνομική βιαιότητα κατά των κατοίκων της Τήνου - Η κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη

Πολιτική

 

Θέση για τον ξυλοδαρμό κατοίκων της Τήνου  από αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια κινητοποίησης τους για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί πήρε  ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Μάλιστα πολλοί από τους κατοίκους συνελλήφθησαν για να αφεθούν στη συνέχεια ελεύθεροι μετά από

ολονύκτια συγκέντρωση Τηνιακών έξω από το αστυνομικό τμήμα του νησιού

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις από την Τήνο και να ζητήσει συγγνώμη για τις εικόνες βίας και την πρωτοφανή αστυνομική βιαιότητα που έζησαν οι κάτοικοι του νησιού.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αποσύρει άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις από την Τήνο και να ζητήσει συγγνώμη από τους κατοίκους για τις πρωτοφανείς βιαιότητες που εξαπέλυσε σε βάρος τους».

«Σήμερα η Τήνος, αύριο όλες οι Κυκλάδες στο στόχαστρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολιάζει, προσθέτοντας ότι «ένα ολόκληρο νησί, μία ολόκληρη τοπική κοινωνία δέχτηκε μία πρωτοφανή αστυνομική βιαιότητα».

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρει ότι «η προστασία του μοναδικού παγκοσμίως, φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος της Τήνου καθώς και όλων των Κυκλάδων, θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα όχι μόνον των  κατοίκων,αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης».

ΡαγκούσηςΤήνοςαστυνομική βιαιότηταHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα