Πύργος: Έκκληση από την αδερφή του Θύμιου για τον εντοπισμό του – «Να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

Έκκληση για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά απηύθυνε η αδερφή του, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 4 Μαΐου, μετά το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ και δείχνει ομάδα ατόμων να τον εκφοβίζουν.

Μάλιστα, είναι εκείνη που μετά το τροχαίο έφερε στην πρωτεύουσα της Ηλείας τον 39χρονο προκειμένου να του εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

«Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του», είπε στο patrisnews.gr,

προσθέτοντας πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν επικοινωνία και έμαθε από την τηλεόραση για την εξαφάνισή του.

Παράλληλα, κάποιος την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως εννοούσε τον αδελφό της ο οποίος τελικά δεν ήταν ο θύτης αλλά το θύμα αυτής της ιστορίας.

Εντείνονται οι έρευνες

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται σε κάθε σημείο της ευρύτερης περιοχής, με τις πληροφορίες περί ανεύρεσης του 39χρονου να έχουν αποδειχθεί αναληθείς και ανυπόστατες.

Μέχρι και χθες (17/5) οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί μέσα και γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ στον Πύργο, αφού υπήρξε μαρτυρία γυναίκας η οποία ανέφερε πως το βράδυ της περασμένης Παρασκευής είδε τον Θύμιο στην συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένα πλησίον του 1ου Γυμνασίου της πόλης.

Από την έρευνα πάντως των ομάδων ΟΠΚΕ και ΔΙ.ΑΣ. που βρέθηκαν στο σημείο και ερεύνησαν εξονυχιστικά τόσο τα στενά της πόλης όσο και τα βαγόνια εντός του σταθμού, δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να μαρτυρούσε ότι ο Θύμιος έμενε ή πέρασε από εκεί.

Το πρωί της Τρίτης (17/5) σηκώθηκε και ελικόπτερο για να βοηθήσει στις έρευνες, ενώ στον Πύργο βρέθηκε ξανά κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με νέο ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ωστόσο και αυτές οι προσπάθειες για τον εντοπισμό ήταν άκαρπες.

Το γεγονός ότι ο 39χρονος συνήθιζε και στο παρελθόν να «χάνεται» και να απομονώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα δυσκολεύει το έργο των Αρχών, που στρέφουν την προσοχή τους πλέον και σε καταυλισμούς Ρομά, με τους οποίους είχε σχέσεις ο αγνοούμενος και είχε βρει καταφύγιο στο παρελθόν.

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί και εκτός Πύργου, με τις αρχές να τον έχουν αναζητήσει και στο χωριό του στην Αρκαδία, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί ίχνη του.

Το θρίλερ με τον μηχανισμό σίτισης

Ένα από τα βασικά θέματα που έχουν προκύψει, είναι αν ο 39χρονος κατά την εξαφάνιση του πήρε μαζί και το μηχάνημα που τον βοηθάει, ώστε να μπορεί να τρέφεται.

Ο Θύμιος, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το 2008, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα παραμόρφωσης με αποτέλεσμα να μιλάει και να τρώει με μηχανική υποστήριξη διαφορετική για κάθε σκοπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία που ερεύνησε το σπίτι δεν εντόπισε στοιχεία που να μαρτυρούν άτακτη εξαφάνιση του.

Διαβάστε επίσης:

Αρτέμης Σώρρας, η επιστροφή: Επανεμφάνιση με «διάγγελμα» και… μπράβους στο Λαγονήσι (videos)

Στάθης Ψάλτης: Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη για την εγκατάλειψη στην εκταφή του και η απάντηση της Καίτης Φίνου

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες διώροφη κατοικία στο Ωραιόκαστρο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πύργος, Έκκληση, Θύμιου, – Να,pyrgos, ekklisi, thymiou, – na