Πτολεμαΐδα: Σοβαρό τροχαίο με όχημα που έπεσε σε ποδηλάτες - Δύο νεκροί

ΕΛΛAΔΑ

 

Δύο νεκροί, ένας σε κρίσιμη κατάσταση και 3 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής στο 1ο χιλιόμετρο Πτολεμαΐδας - Άρδασσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, έπεσε πάνω σε ένα γκρουπ έξι ποδηλατών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο, όπου σημάνθηκε «συναγερμός» από το ιατρικό προσωπικό του Μποδοσάκειου, με τους γιατρούς στα ΤΕΠ και τους χειρούργους να δίνουν μάχη.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο,

όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, έναν να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και 2 τραυματίες ποδηλάτες, καθώς φαίνεται ότι οι δύο πιο σοβαρά τραυματισμένοι κατέληξαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες γύρω από τις οποίες έγινε το συμβάν, στο σημείο (Πτολεμαΐδα Άρδασσα), εκαναν εκείνη την ώρα τη βόλτα τους περί τους 12 ποδηλάτες (οι περισσότεροι λένε οι πληροφορίες είναι ηλικίες 20-30 ετών), που είχαν χωριστεί σε δύο γκρουπ, το ένα εκ των δύο γκρουπ ποδηλατών ήταν και αυτό που χτυπήθηκε από το ΙΧ αυτοκίνητο της γυναίκας οδηγού.

ΠτολεμαϊδατροχαίοποδηλάτεςτραυματίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα