Πούτιν: Χαμός στο Twitter για το νέο… τεράστιο τραπέζι στο Τουρκμενιστάν (Video)

Ειρωνικά σχόλια από τους χρήστες των social media προκάλεσαν οι φωτογραφίες από την επίσκεψη Πούτιν στο Τουρκμενιστάν, όπου φαίνεται ο Ρώσος πρόεδρος και τέσσερις σύμμαχοί του να κάθονται γύρω από ένα τεράστιο τραπέζι, μία μέρα μετά την φωτογραφία των ηγετών του G7, οι οποίοι συζήτησαν γύρω από ένα τραπέζι κανονικών διαστάσεων, στη σύνοδο που έγινε στη Γερμανία.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε με τους προέδρους του Τουρκμενιστάν, Σερντάρ Μπερντιμουχαμέντοφ, του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγεφ, του Καζακστάν,

Κασίμ – Τζομάρτ Τοκάγιεφ και του Ιράν, Σαγίντ Εμπραχίμ Ραϊσι, στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής των κρατών της Κασπίας, που έγινε στην τουρκμενική πρωτεύουσα, Ασγκαμπάτ.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα πυροδότησαν διάφορα σχόλια, που επικεντρώθηκαν στο μέγεθος του τραπεζιού, σε σύγκριση με εκείνο όπου παρακάθισαν οι ηγέτες του G7. Μάλιστα οι χρήστες των social media σχολίασαν ότι τα τραπέζια που χρησιμοποιούνται στις συναντήσεις του Πούτιν μεγαλώνουν μέρα με την μέρα, συγκρίνοντας και το τραπέζι που χρησιμοποιείται στην Μόσχα, όταν ο Ρώσος πρόεδρος δέχεται ξένους ηγέτες ή μέλη της κυβέρνησής του.

«Η σύνοδος του G7. 9 άνθρωποι γύρω από ένα τραπέζι. Και η σύνοδος της Κασπίας (ο Πούτιν συμμετέχει), 5 άνθρωποι γύρω από το τραπέζι», έγραψε ο σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου εσωτερικών, Άντον Γκερασένκο στο Tweeter, που δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει χιούμορ σε βάρος του Πούτιν.

Above – the G7 summit.
9 people at the table.

Below – the Caspian summit (Putin is participating).
5 people at the table. pic.twitter.com/yApmkZZ0tH

— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) June 29, 2022

«Το παιχνίδι του Πούτιν με τα τραπέζια επιστρέφει στην σύνοδο της Κασπίας, στο Τουρκμενιστάν. Και αυτό είναι πολύ τεράστιο!», σχολίασε ο συγγραφέας Καμπίρ Τανέζα στοTwitter.

The Putin table game is back at the Caspian summit being held in Turkmenistan. And this one is…well…huge! pic.twitter.com/pEqblyR9v3

— Kabir Taneja (@KabirTaneja) June 29, 2022

Ο Λιουκ Κόφι, συνεργάτης του συντηρητικού think tank, Hudson Institute, έγραψε ότι το τραπέζι στη σύνοδο της Κασπίας «…είναι πολύ μικρό».

There are 5 world leaders attending today’s Caspian Summit in Ashgabat. Putin is one of them. I think their table is too small. pic.twitter.com/ixZqafoPOK

— Luke Coffey (@LukeDCoffey) June 29, 2022

Το ταξίδι του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ασγκαμπάτ ήταν το πρώτο στο εξωτερικό μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο Ρώσος πρόεδρος και οι σύμμαχοί του συζήτησαν τη δέσμευσή τους να κρατήσουν τις ξένες στρατιωτικές δυνάμεις μακριά από την περιοχή της Κασπίας Θάλασσας, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press.

Επίσης ο Πούτιν συζήτησε την κατάσταση στο Αφγανιστάν και διαβεβαίωσε ότι «θα κάνουμε τα πάντα για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην χώρα».

Διαβάστε επίσης:

Νέα Υόρκη: Άγνωστος εκτέλεσε μητέρα με μια σφαίρα στο κεφάλι, την ώρα που πήγαινε βόλτα το μωρό της (video)

Ιταλία: Ο Μάριο Ντράγκι επιστρέφει εσπευσμένα – Ένταση με το Κίνημα 5 Αστέρων

ΗΠΑ: 53 οι μετανάστες που πέθαναν από θερμοπληξία μέσα σε φορτηγό

Keywords
Τυχαία Θέματα