Πόλεμος στην Ουκρανία: Influencers στη Ρωσία… θρηνούν το Instagram

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και ανθρώπινες ζωές χάνονται, στην Ρωσία κάποιες influencers να θρηνούν την απώλεια του Instagram.

Σε post που ανέβασε πριν από μερικές ώρες το δίκτυο Nexta tv, εμφανίζεται Ρωσίδα influencer να κλαίει με λυγμούς καθώς πλέον είναι θέμα χρόνου να χάσει τον λογαριασμό της στο instagram,

λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί. Τα δάκρυά της ρέουν άφθονα μπροστά στην κάμερα, καθώς πλέον, όπως η ίδια ομολογεί, δεν θα μπορεί να επισκέπτεται εστιατόρια και να ποστάρει φωτογραφίες με εξαιρετικά πιάτα και φαγητά.

Μεταξύ των χιλιάδων σχολίων που συνοδεύουν την συγκεκριμένη ανάρτηση, υπάρχουν πολλά που κάνουν λόγο για ντροπιαστική συμπεριφορά, καθώς η συγκεκριμένη δεν κλαίει για τα χιλιάδες θύματα του πολέμου αλλά για τα post που χάνει, ενώ κάποιοι της συστήνουν ειρωνικά να επισκεφθεί τα …McDonald’s.

One of the #Russian bloggers cries that in two days her Instagram will stop working

She does not care at all about the thousands of dead people, including her compatriots. Obviously, her biggest worry right now is that she won't be able to post pictures of food from restaurants. pic.twitter.com/LSdBiSlwHr

— NEXTA (@nexta_tv) March 11, 2022

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελπίδες για τήρηση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία – Ανθρωπιστικοί διάδρομοι από πόλεις και χωριά

Αποσύρεται και η Deutsche Bank από τη Ρωσία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε ασφυκτικό κλοιό το Κίεβο – Ήχησαν οι σειρήνες για αεροπορική επιδρομή

Keywords
Τυχαία Θέματα