Πολ Νιούμαν: Μια γυναίκα «έπλασε» τον μύθο του εραστή (Photos)

«Θέλω να αφήσω ένα είδος εγγραφής που να διορθώνει τα πράγματα. Ανοίγει τρύπες στη μυθολογία που ξεπήδησε γύρω μου και κρατά μακριά τα πιράνχας».

Με αυτή την πρόταση, ο Πολ Νιούμαν (Paul Newman), ένας από τους πιο εμβληματικούς και χαρισματικούς σταρ του Χόλιγουντ, ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 να συντάσσει ένα έργο προφορικής ιστορίας για τη ζωή του.

Ο μόνος κανόνας για όλους τους συνεντευξιαζόμενους, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου, ήταν να είναι «εντελώς ειλικρινής». Έτσι, όταν ήρθε η

ώρα να μιλήσει για το πώς έγινε σύμβολο του σεξ, έδωσε όλα τα εύσημα στη δεύτερη σύζυγό του, Τζοάν Γούντγουορντ.

paul newman photographed by dennis hopper, 1964. pic.twitter.com/ngFG7cyyf8

ana (@pelicinema) October 9, 2022

«Η Τζοάν γέννησε ένα σεξουαλικό ζώο», λέει ο Νιούμαν. «Αφήσαμε ένα ίχνος λαγνείας παντού. Σε ξενοδοχεία, πάρκα και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα».

Είναι μια από τις πολλές εκπληκτικές προσωπικές ιστορίες που περιλαμβάνονται στα μεταθανάτια απομνημονεύματά του με τίτλο: «Paul Newman: The Extraordinary Life of An Ordinary Man», που κυκλοφορούν στις 18 Οκτωβρίου. Το νέο βιβλίο, βασίζεται σε συνεντεύξεις που βρέθηκαν πριν από μερικά χρόνια.

Paul Newman Said Wife Joanne Woodward Made Him a 'Sexual Creature' https://t.co/ZPfIyoas0I

People (@people) October 12, 2022

Η αυτοπεποίθησή του στα εφηβικά του χρόνια ήταν ανύπαρκτη. Ειδικά με τις γυναίκες. «Ένιωθα σαν ένα φρικιό», λέει. «Τα κορίτσια νόμιζαν ότι ήμουν αστείος. Ένας χαρούμενος παλιάτσος».

Αλλά όλα αυτά θα άλλαζαν μόλις γνώρισε την Γούντγουορντ το 1953. Εκεί που δεν τον θεωρούσε κανείς ως σεξουαλική απειλή, μετά τη γνωριμία του με την Τζοάν όλα άλλαξαν, αφηγείται ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Λονδίνου: Χειροκροτούσαν επί 5 λεπτά τον Μπρένταν Φρέιζερ (Video)

Νίκος Κουρής: «Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, όλα προέρχονται από τη δουλειά μου»

Τομ Κρουζ: Αναγκάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες μετά από απειλές κατά της ζωής του

Keywords
Τυχαία Θέματα