Ποιος ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και πάλεψε για τη ζωή του;

ΚΟΣΜΟΣ

Έχει δυο παιδιά, και συμπαραστάτη του σε αυτή τη μάχη είχε τον Ρόμπερτ ντε Νίρο ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε προσβληθεί και εκείνος από τον συγκεκριμένο καρκίνο.

Ο κωμικός Μπεν Στίλερ, πριν από 2 χρόνια, στα 48 του, πήγε στο γιατρό για ένα τσεκ απ. Κάτι στις εξετάσεις του, δεν άρεσε, και ο γιατρός του είπε να κάνει και άλλες. Η τελική διάγνωση έσκασε σαν βόμβα. Καρκίνος στον προστάτη.

Ο ίδιος μίλησε για την περιπέτεια

του από την οποία τελικά βγήκε νικητής σε τηλεοπτική εκπομπή: «Ήταν εντελώς ξαφνικό για εμένα. Δεν είχα ιδέα. Στην αρχή, δεν ήξερα τι θα συμβεί, ήμουν φοβισμένος. Σταματούν τα πάντα στη ζωή σου, δεν μπορείς να κάνεις πλάνα για ταινία, γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί.»

Ο 50χρονος σήμερα, ηθοποιός, αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα αυτή την περιπέτειά του, για να παροτρύνει όλους τους άνδρες να κάνουν την εξέταση PSA, γιατί όπως είπε «αυτή μου έσωσε τη ζωή».

Χαμένος από τη διάγνωση το πρώτο που έκανε ήταν να ψάξει στο ίντερνετ να μάθει για αυτή την ασθένεια. Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο δεύτερος πιο θανατηφόρος καρκίνος αλλά και ένας από τους πλέον θεραπεύσιμους.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον Ρόμπερτ ντε Νίρο με τον οποίο τους συνδέει φιλία από τότε που γυρίσανε την κωμωδία «τα πεθερικά της συμφοράς» Ο Ντε Νίρο είχε προσβληθεί και εκείνος από τον ίδιο καρκίνο και είχε καταφέρει να βγει νικητής.

Ο Στίλερ ενημέρωσε τα δυο του παιδιά την 14χρονη Έλα και τον 11χρονο Κουίνλιν. Τους είπε πως ο μπαμπάς είναι άρρωστος και έχει κάτι που πρέπει να το πολεμήσει και να το νικήσει.

Μετά από αυτή την περιπέτεια: «πλέον κάθε έξι μήνες κάνω την εξέταση PSA, για να είμαι σίγουρος ότι είμαι καθαρός», πρόσθεσε.

Μπεν ΣτίλερΡόμπερτ ντε Νίροκαρκίνοςκαρκίνος του προστάτηPSAHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα