Ποιοι είναι οι «δολοφόνοι με τα παιδικά πρόσωπα»; Σκληρό Video & Photos

ΚΟΣΜΟΣ

Είναι ανήλικοι. Μπορούν να σκοτώσουν με δεξιοτεχνία έναν ταύρο. Με ακρίβεια χιλιοστού καρφώνουν τα ξίφη τους στην καρδιά του και αποτελειώνουν το τεράστιο ζώο.

Πρόκειται για εκπαιδευόμενους ταυρομάχους, η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνά τα 14 χρόνια. Όνειρο τους όταν θα μεγαλώσουν να γίνουν γνωστοί «μαντατόρς», να φορούν τα χαρακτηριστικά ρούχα και στην γεμάτη αίματα αρένα να ζητωκραυγάζει ο κόσμος το όνομα τους.

Στην προπόνηση τους φοράνε κανονικά ρούχα που θα φορούσε ένα παιδί που πάει στο σχολείο. Όμως τα ρούχα αυτά είναι ποτισμένα με αίμα. Το παιδικό πρόσωπο

τους δεν ταιριάζει με τις πράξεις τους. Δολοφονούν με δεξιοτεχνία ταύρους.

Οι ώρες προπόνησης είναι πολλές και καθημερινά. Μαθαίνουν να κρατάνε τα ξίφη και να τα καρφώνουν με ακρίβεια χιλιοστού στο κορμί του ταύρου.

Γνωρίζουν ακριβώς που είναι η ωμοπλάτη του και που πρέπει να τον καρφώσουν ανάμεσα στα κόκαλα, έτσι ώστε η παγωμένη λάμα να φτάσει και να ξεσκίσει την καρδιά του. Το καυτό αίμα πιτσιλάει τα παιδικά του πρόσωπα.

Μέχρι όμως να φτάσουν να σκοτώσουν τον πρώτο τους ταύρο, κάτι που σημαίνει πως εκπαίδευση τους πέτυχε και μπορεί να γίνουν ταυρομάχοι, σκοτώνουν ανυπεράσπιστα μοσχαράκια.

Και φυσικά όταν μιλάμε για 14χρονα παιδιά, μέχρι να μάθουν όλες τις τεχνικές, καρφώνουν τα ζώα όπου βρουν, με αποτέλεσμα έναν απίστευτο και φρικτό βασανισμό.

Λίγο πριν περάσουν στο επίπεδο του ταύρου, πρέπει να μάθουν να χτυπούν με τα ξίφη τους και να ξεσκίζουν ένα συγκεκριμένο σημείο στη σπονδυλική στήλη του μοσχαριού. Αυτό είναι και το πλέον οδυνηρό σημείο για τα μοσχάρια. Ο νωτιαίος μυελός τους χύνεται, και εκείνα πέφτουν ανίκανα να κουνηθούν στο χώμα. Διατηρούν όλες τις αισθήσεις τους, εωσότου κάποιος να μπήξει λυτρωτικά το ξίφος στο κεφάλι τους.

Η σχολή για ταυρομάχους έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από πολλές οργανώσεις στην Ισπανία που μιλούν για ένα μέρος βασανισμού ζώων, και μάλιστα από μικρά παιδιά.

Το βίντεο γυρίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου και το έδωσε στη δημοσιότητα το κεντρο- αριστερό κόμμα για τα δικαιώματα των ζώων PACMA, (partido animalista)

ταύροιταυρομάχοιταυρομαχίεςανήλικοι ταυρομάχοιβασανισμοί ζώωνΙσπανίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα