Ποικιλία-ευκολία- οικονομία στον Νο 1 προορισμό για δώρα: Και φέτος τα Χριστούγεννα η μαγεία των δώρων είναι στα Public

Advertorial

Περισσότερες από 600.000 επιλογές δώρων περιμένουν μικρούς & μεγάλους σε μια εορταστική ατμόσφαιρα βγαλμένη από το παραμύθι του Καρυοθραύστη!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Public, η ελληνική αλυσίδα που αποτελεί το νούμερο 1 προορισμό για δώρα, τα υποδέχονται με μια μεγάλη ποικιλία δώρων σε ευρεία γκάμα τιμών. Φτιάξε τη λίστα των δώρων σου στα Public

και ανακάλυψε την ποικιλία- ευκολία- οικονομία που προσφέρουν στις εορταστικές αγορές σου. Επισκέψου το public.gr ή ένα κατάστημα και απόλαυσε μια εορταστική ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθι.

Οι Καρυοθραύστες, του κλασικού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού και όλη η μαγεία που τους συνοδεύει βρίσκονται και φέτος σε όλα τα καταστήματα Public και μαζί με περιστρεφόμενα carousel, απίστευτα στολίδια, νοσταλγικά αρώματα και αγαπημένη μουσική θα καλωσορίσουν όλη την οικογένεια και θα την ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγεννιάτικων δώρων.

Περισσότερες από 600.000 επιλογές δώρων σας περιμένουν να τις ανακαλύψεις μόνο στα Public: Χριστουγεννιάτικα προϊόντα από 1,49€, προσιτές επιλογές δώρων τεχνολογίας ή ψυχαγωγίας, ή συλλεκτικά δώρα για εξειδικευμένα γούστα, ό,τι κι αν επιλέξεις, θα είναι μοναδικό. Πρόσφερε στους αγαπημένους σου ένα δώρο από τα Public και χάρισε τους χαμόγελα.

Γιατί μόνο τα Public διαθέτουν μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές τιμές. Ενδεικτικά:

•Μεγάλη ποικιλία σε μοναδικά χριστουγεννιάτικα προϊόντα όπως: πρωτότυπα στολίδια και γούρια, περίτεχνα ξύλινα παιχνίδια, απίθανα carousel, περίτεχνα διακοσμητικά κεριά, ποικιλία σε τράπουλες, χειροποίητες ευχετήριες κάρτες καθώς και ιδιαίτερα είδη συσκευασίας σε περιμένουν για να φτιάξεις μαγικά δώρα και να φέρεις το πνεύμα των Χριστουγέννων σπίτι σου!

•Mοναδικά προϊόντα τεχνολογίας όπως tablets, smartphones, laptops, φωτογραφικά και TV σε περιμένουν στα Public μαζί με μια μεγάλη γκάμα σε περιφερειακά και αξεσουάρ για να συνοδεύσεις τη συσκευή σου.

•Εάν αγαπάς τα gadgets, στα Public θα βρεις μεταξύ άλλων smartwatches, activity trackers καθώς επίσης ηλεκτροκίνητα πατίνια αλλά και kick scooters της Razor (η Νο 1 εταιρεία στις Η.Π.Α αποκλειστικά στα Public) για να κάνεις τις βόλτες σου στο πάρκο ή στην πόλη πιο διασκεδαστικά από ποτέ! Επιπλέον στα Public θα βρεις τα καλύτερα brands σε drones και τηλεκατευθυνόμενα όπως Parrot and DJI σε τιμές από 29,99€

•Μόνο στα Public θα βρεις τις νέες κάμερες Polaroid Snap Touch για να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες στη στιγμή αλλά και τις νέες Action cameras GoPro Hero 5 που θα σε συνοδεύσουν στα extreme sports!

•Εάν απολαμβάνεις τον εξαιρετικό ήχο του βινυλίου, στα Public σε περιμένουν πικαπ με στυλ και χρώμα με την υπογραφή των εταιρειών Crosley (αποκλειστικά), Lenco, Ricatech και Pro-Ject (αποκλειστικά για τη retail αγορά) και μία τεράστια ποικιλία σε βινύλια.

•Mια μεγάλη γκάμα από ημερολόγια 2017 (όπως Moleskine, Paperblanks, Design Letters, TeNeues κ.α.) καθώς και όλα τα ημερολόγια Εκδοτών.

•Νέοι τίτλοι βιβλίων ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων καθώς επίσης συλλεκτικές εκδόσεις, μαγικά παιδικά βιβλία και coffee table books σε εκπληκτικές τιμές βρίσκονται διαθέσιμα στα καταστήματα Public να τα ξεφυλλίσεις και να τα προσφέρεις στον εαυτό σου ή σε φίλους σου ως δώρο! Επίσης μια μεγάλη γκάμα με αποκλειστικά βιβλία και comics με πασίγνωστους ήρωες όπως ο Sherlock Holmes και ο James Bond σε περιμένουν μόνο εδώ!

•Χριστουγεννιάτικες ταινίες σε DVD, Blu- Ray και 3D Blu- Ray θα συνοδεύσουν τις βραδιές των Χριστουγέννων στο σπίτι με την οικογένεια ή με φίλους ενώ με τα Χριστουγεννιάτικα cd’s και LP θα εξασφαλίσεις το πλέον χαρμόσυνο σάουντρακ για τις μαγικές μέρες του Δεκέμβρη! Επιπλέον στα Public θα ανακαλύψεις 33 συλλεκτικά Box Sets της Union Square Music καθένα από τα οποία περιλαμβάνει μέσα σε μια μεταλλική συσκευασία 3 CD με τις φωνές μουσικών θρύλων όπως Nina Simone, Edith Piaf, Billie Holiday, Nat King Cole και πολλών σε μοναδική τιμή, μόνο 9,99 (κάθε boxset)

•Χιλιάδες games για PC και όλες τις κονσόλες για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ημέρες άδειας σου σε περιμένουν στα Public!

•H πληρέστερη γκάμα σε επιτραπέζια, για να βρίσκεσαι με τους αγαπημένους σου φίλους κάθε μέρα και να διασκεδάζεις με ατελείωτα παιχνίδια.

•Ποιοτικά επώνυμα παιχνίδια (Hasbro, Mattel, Lego, Playmobil κ.α.) για όλες τις ηλικίες σε περιμένουν στα Public! Επιπλέον στα Public θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε παιχνίδια STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics), τη νέα τάση στον χώρο των παιχνιδιών η οποία «χτίζει» πάνω στην έμφυτη τάση των παιδιών να ανακαλύπτουν και να μαθαίνουν τον κόσμο. Στα Public θα βρεις όμως και τη μεγαλύτερη γκάμα σε επιτραπέζια για όλη την οικογένεια αλλά και παζλ από επώνυμα brands όπως Ravesburger, Heye, Schmidt, Cubic Fan και Clementoni.

•Τέλος, μην ξεχνάς ότι στα Public (http://tickets.public.gr/) μπορείς να προμηθευτείς εισιτήρια για να παρακολουθήσεις από κοντά όλα τα εορταστικά θεάματα για μικρούς και μεγάλους!

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Μαίρη Συνατσάκη ανακαλύπτει τη μαγεία των δώρων επιλέγει δώρα για τους αγαπημένους της από τα Public. Δες τι επέλεξε!

Video Public

PublicδώραΧριστούγενναΧριστουγεννιάτικες αγορέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Χριστούγεννα, public, φετος τα χριστουγεννα, δωρα, οικονομια, public, μαγεια, sherlock holmes, james bond, nina simone, edith piaf, μαίρη συνατσάκη, tablets, smartphones, laptops, gadgets, kick, εταιρεία, hero, extreme, στυλ, retail, design, letters, coffee, books, holmes, james, dvd, ray, box, square, music, nina, nat, king, games, hasbro, lego, playmobil, steam, science, νέα, παζλ, schmidt, fan, http, εισιτήρια, video, popular, βιβλια, χριστουγεννιατικες βιτρινες, δωρο χριστουγεννων, Κορμός Χριστουγέννων, 600 δις, τελος του κοσμου, γουρια, χριστουγεννιατικα, αξεσουαρ, μουσικη, παιχνιδια, ταινιες, φωτογραφιες, books, dvd, games, james, lego, music, playmobil, public.gr, square, απιστευτα, αρωματα, ατμοσφαιρα, βινυλια, δωρο, εισιτήρια, επωνυμα, εταιρεία, ηρωες, ηχο, καμερες, εκδοσεις, κερια, μαίρη συνατσάκη, μπορεις, οικογενεια, παιδικα, παζλ, υπογραφη, σπιτι, στυλ, ταση, τιμη, χρωμα, αγορες, αλυσιδα, box, coffee, design, edith piaf, ειδη, extreme, fan, gadgets, hero, ημερολογια, holmes, ιδιαιτερα, james bond, kick, king, laptops, nina, letters, nat, nina simone, popular, retail, pro, ray, schmidt, sherlock holmes, smartphones, steam, tablets, ξεχνας
Τυχαία Θέματα