Πικάντικες αποκαλύψεις για πρώην πρωταθλητή της Formula 1 (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το μότο του ήταν «το σεξ είναι το πρωινό των πρωταθλητών».

Ο θρυλικός Τζέιμς Χαντ μεσουράνησε κατά τη δεκαετία του ’70 στο μηχανοκίνητο κόσμο της Formula 1.

Πολλοί απορούσαν πως ο διαβόητος πλέιμποϊ μπορούσε να ζει με τον τρόπο που επέλεγε (γυναίκες, αλκοόλ, καταχρήσεις) αλλά ταυτόχρονα να καταφέρνει να είναι τόσο καλός οδηγός. Ο Χαντ όχι απλά το κατάφερε, αλλά αναδείχθηκε και παγκόσμιος πρωταθλητής το 1976, νικώντας τη νέμεση του, τον Νίκι Λάουντα.

Για την επέτειο των σαράντα

χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι δυο γιοι του εκλιπόντος Χαντ δημοσιεύουν ένα βιβλίο για τα κατορθώματα του, τόσο εντός όσο και εκτός των πιστών.

Στο βιβλίο περιγράφεται ένα ταξίδι του Χαντ στη Σκωτία μαζί με τη γυναίκα του, κατά τη διάρκεια του οποίου έτρεχε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά ο Χαντ δεν σταμάταγε καθότι είχε μαριχουάνα στο αμάξι. Αποφάσισε να προσπαθήσει να διαφύγει των αστυνομικών και η κατάσταση εξελίχθηκε σε κυνηγητό με τρία περιπολικά, από τα οποία τελικά διέφυγε.

Το βιβλίο αναφέρει ως επίσης έναν μαραθώνιο σεξ, με 35 αεροσυνοδούς της British Airways, την παραμονή του αγώνα που του χάρισε το πρωτάθλημα του 1976. O Χαντ θεωρείτο ο απόλυτος πλέιμποϊ της, με φήμες να αναφέρουν πως κοιμήθηκε με περισσότερες από 5.000 γυναίκες. Σχολιάζοντας τις φήμες, οι γιοι του τόνισαν πως δεν ξέρουν για το νούμερο, καθότι είναι πολύ μεγάλο ακόμα και για τον πατέρα τους.

Η καριέρα του Χαντ μετά από την κατάκτηση δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Ο Βρετανός πιλότος συνέχισε να ζει ασύδοτα κατά τη δεκαετία του ’80, όταν και γεννήθηκαν οι δυο γιοι του.

Ο Τζέιμς Χαντ πέθανε το 1993 από ανακοπή καρδιάς. Την ακριβώς προηγούμενη ημέρα είχε κάνει πρόταση γάμου στην τότε αγαπημένη του.

Τζέιμς Χαντφόρμουλα 1Πικάντικες λεπτομέρειεςHas video: Exclude from popular: 1
Keywords
Τυχαία Θέματα