Πέθανε μωρό ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο στη Γερμανία – «Πέθανε από κορωνοϊο» λένε οι φιλοζωικές οργανώσεις

ΚΟΣΜΟΣ

 

Την περασμένη ενδομάδα ο ζωολογικός κήπος της Λειψίας ανακοίνωσε ότι πέθανε ένα μωρό ουρακοτάγκος. Αυτό ξεσήκωσε της ζωοφιλικές οργανώσεις και η PETA αναρωτιέται εάν το μωρό ήταν ευάλωτο στον κορωνοϊο και πέθανε από Covid-19. 
Η οργάνωση μάλιστα ζήτησε να διενεργηθεί και έρευνα για να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του μικρού ουρακοτάγκου. Ο ζωολογικός κήπος απάντησε στο αίτημα αυτό και απέρριψε το αίτημα τονίζοντας πως ούτε όσοι εργάζονται στον κήπο, αλλά ούτε και κανένα άλλο ζώο παρουσίασαν

ποτέ συμπτώματα Covid-19.


Στην ανακοίνωση του ο ζωολογικός κήπος ανέφερε πως το μωρό με το όνοαμ Rima, ήταν σοβαρά άρρωστο και πέθανε χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θάνατο του. Η Rima είχε γεννηθεί μέσα στο ζωολογικό κήπο τον Αύγουστο του 2019.
«Ήταν τόσο άρρωστη που πέθανε μια νύχτα», δήλωσε ο υπεύθυνος του κήπου Daniel Geißler και συνέχισε: «Κτηνίατρος την επισκέπτονταν κάθε μέρα με την ελπίδα να σώσει τη ζωή της αλλά δεν τα κατάφερε».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του μωρού, η Pini, κρατούσε επι μέρες αγκαλιά το άψυχο κορμί του παιδιού της και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει. Οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να την ναρκώσουν για να της το πάρουν 
 

ΚορωνοϊόςΓερμανίαουρακοτάγκοςθάνατοςPETAζωολογικός κήποςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα