Περίπλους της Τήνου για να βρεθούν «ήρωες» δότες μυελού των οστών

ΕΛΛAΔΑ

Μια εκστρατεία ζωής, ελπίδας και αλληλεγγύης με «όπλο» ένα κουπί και κυρίως την ατσάλινη θέλησή τους με στόχο την διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών πραγματοποιεί η ελληνική ομάδα μαραθώνιων αποστολών με καγιάκ, το South Evian Gulf team σε συνεργασία με την ομάδα «Be My Hero (Γίνε ο Ήρωάς μου)» από τις 2 μέχρι τις 4 Ιουνίου

στην Τήνο.

Όπως δηλώνει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επικεφαλής της ομάδας South Evian Gulf team, Άγγελος Χριστοφίδης «επιχειρούμε τον περίπλου της Τήνου με καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης, ορτσάροντας και φέτος με ψυχή, στην καρδιά του Αιγαίου, για τον ίδιο κοινωνικό σκοπό που με συνέπεια έχουμε υπηρετήσει τα τελευταία χρόνια. Τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και την ενίσχυση της εθνικής δεξαμενής της πατρίδας μας. Μαζί και της παγκόσμιας δεξαμενής, από όπου αντλούν σωτηρία παιδιά και ενήλικες από κάθε γεωγραφικό σημείο του πλανήτη».

Οι κωπηλάτες του South Evian Gulf team, από θαλάσσης, και η ομάδα του Be My Hero, από τη στεριά, σε συνεργασία με το Χάρισε Ζωή του Πανεπιστημίου Πατρών, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Τήνου, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, κατά το τριήμερο 2-4 Ιουνίου να ενημερωθούν για τη δωρεά μυελού των οστών αλλά και να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια.

Όπως εξηγεί ο κ. Χριστοφίδης θα διανύσουν εν πλω 40 ναυτικά μίλια σε μία από τις πιο άγριες και απαιτητικές ακτογραμμές του Αιγαίου, από το μπουγάζι του Τσικνιά μέχρι το Δύσβατο, το μικρό στενό που χωρίζει την Τήνο από την Άνδρο, κι από την ανατολική μέχρι τη δυτική κόστα με τους διαβόητους καταβατικούς ανέμους, συνιστούν τη φετινή πρόκληση για τους κωπηλάτες του South Evian Gulf team.

«Τα μεγάλα διδάγματα από το μεγάλο σχολείο της θάλασσας, τα εφαρμόζουμε και στη ζωή μας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

South Evian Gulf teamBe My HeroΤήνοςΆγγελος ΧριστοφίδηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα