Πατέρας έγινε ο Joaquin Phoenix – Η τραγική ιστορία πίσω από το όνομα που έδωσε στον γιο του

ΚΟΣΜΟΣ

 

Το πρώτο του παιδί φέρεται να καλωσόρισε ο Joaquin Phoenix με την αρραβωνιαστικιά του, Ρούνεϊ Μάρα. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός έδωσε στον γιο του το όνομα του αδικοχαμένου αδερφού του, Ρίβερ.

Ο σκηνοθέτης Βίκτορ Κοσακόβσκι αποκάλυψε την είδηση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, μετά την προβολή της ταινίας Gunda, στην οποία ο Joaquin Phoenix ήταν εκτελεστικός παραγωγός. Πιο συγκεκριμένα,

κατά την διάρκεια ερωταπαντήσεων και όταν ρωτήθηκε πώς συμμετείχε ο νέος μπαμπάς στην ταινία, ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Μόλις απέκτησε μωρό. Έναν όμορφο γιο που ονομάζεται Ρίβερ».

Viktor Kossakovsky , Gunda: He just had a baby Boy who's Called River. ( about Joaquin) pic.twitter.com/WuUISnuTsZ

Max California's Lover (@Paula_FlorV) September 27, 2020

Ο 45χρονος Joaquin River και η 35χρονη επίσης ηθοποιός Ρούνεϊ Μάρα, δεν ανακοίνωσαν επίσημα την γέννηση του πρώτο τους παιδιού, ενώ δεν είχαν ποτέ επιβεβαιώσει και την εγκυμοσύνη της. Ο Joaquin Phoenix προέρχεται από μια οικογένεια ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων των 47χρονο Ράιαν, την 44χρονη Λίμπερτι και την 41χρονη Σάμερ και του αείμνηστου Ρίβερ, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Οκτώβριο του 1993, σε ηλικία 23 ετών.

Πηγή: iefimerida.gr

Joaquin PhoenixΡούνεϊ ΜάραΡίβερΠατέραςπαιδίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα